Galatasaray, Fenerbahçe'nin Eski Forveti Michael Frey'i Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
29.07.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 29.07.2022 - 15:57

Santrfora bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Michael Frey'i transfer listesine aldı. Oyuncunun şartları soruldu.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Eski Forveti Michael Frey'i Transfer Etmek İstiyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hücum hattına bir takviyede daha bulunmaya hazırlanıyor. Haris Seferovic'in gösterdiği ilk performanstan memnun olan Sarı-Kırmızılı yönetim, Fenerbahçe'nin eski golcüsü için temasa geçti.

Antwerp'le temasa geçildi

Belçika basınından Voetbal Nieuws''un haberine göre Galatasaray, Royal Antwerp forması giyen Frey'in şartlarını sordu. Galatasaray'ın temasa geçtiği Antwerp'in ise yine eski Fenerbahçeli Vincent Janssen transferinin ardından Frey'i satmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Fener'de beklentiyi karşılayamadı

2018 yılında Zürich takımından 2.64 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Michael Frey, Sarı-Lacivertli takımda bekleneni verememişti. Nürnberg, Waasl.-Beveren gibi kulüplere kiralanan santrfor, 22 maçta giydiği Fenerbahçe forması altında 5 gol, 1 asist kaydetti.

Antwerp'te yeniden doğdu

Geçtiğimiz sezonun başında Royal Antwerp'e 2 milyon Euro karşılığında gönderilen Frey, Belçika temsilcisi ile çıktığı 46 karşılaşmada 24 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki İsviçreli, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler