Galatasaray'da hedef Manchester United'ın yıldızı!

14.10.2024 - 09:15 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 09:24

Süper Lig devi Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Casemiro için tekrardan devreye girmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da hedef Manchester United'ın yıldızı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz yaz orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray; Adrien Rabiot, Pierre Emile-Höjbjerg, Casemiro ve Scott McTominay gibi yıldızlarla görüştü. Tercihini Gabriel Sara'dan yana kullanan Aslan'ın, Casemiro için bir kez daha girişimde bulunacağı kaydedildi.

G.Saray'da hedef Casemiro

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, orta saha pozisyonuna savunma yönü güçlü bir oyuncu takviyesi yapılmasını istedi. Buruk'un talebi doğrultusunda rotanın bir kez daha Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Casemiro'ya çevrildiği belirtildi.

Sarı-Kırmızılıların, kış transfer döneminde Casemiro'yu kadrosuna katmak için Manchester United ile görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

United'da mutsuz

Geride bıraktığımız yaz Galatasaray'ın teklifini reddeden Casemiro, bu sezon Manchester United formasıyla 6 Premier Lig maçına çıktı. Bu karşılaşmaların yalnızca 2'sine ilk 11'de başlayan 32 yaşındaki futbolcunun mutlu olmadığı aktarıldı.

70 milyon Euro

Casemiro, 2022-23 sezonunda Real Madrid'den Manchester United'a 70 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer oldu.

92 maç

ManU formasıyla 92 maçta sahaya çıkan Casemiro, 12 gol ve 9 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler