Galatasaray'da orta saha sevinci! Anlaşma tamam... Gabriel Sara

02.08.2024 - 22:05 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 00:28

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig devi Galatasaray, gündemine tekrardan Norwich City'in yıldızı Gabriel Sara'yı aldığı ve anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da orta saha sevinci! Anlaşma tamam... Gabriel Sara

AJANSSPOR HABER

Orta saha için Wendel transferinde sonuca ulaşılmayınca Galatasaray'da rota tekrardan Gabriel Sara'ya döndü. İngiliz ekibi Sara için dev bonservis bedeli isterken Cim Bom'un yeni teklif sunduğu iddia edildi. Detaylar...

Orta saha transferi çıkmazda

Scott McTominay, Leon Goretzka gibi oyuncularla ilgilenen Galatasaray, gündemine son olarak Zenit'ten Wendel'i almıştı. Brezilyalı oyuncuyla anlaşma sağlayan Cim Bom, Zenit'in 25 milyon euro bonservis bedeli istemesi sonrası transferde çıkmaza girdi ve geri çekildi. Son olarak ise gündeme Gabriel Sara geldi.

Dev bonservis bekleniliyor

Habertürk'te yer alan bilgilere göre; Premier Lig'e geri dönmek isteyen ve Gabriel Sara'yı elinde tutmayı hedefleyen Norwich City, Brezilyalı yıldız için kapıyı 30 milyon Euro'dan açıyor.

Gabriel Sara defteri yeniden açıldı

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Gabriel Sara için Norwich City ile 20 milyon euro'nun altında bir ücretle anlaşma sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler