Galatasaray'da iç transfer operasyonu: Yılmaz, Akgün, Kutlu ve Nelsson

17.10.2024 - 08:40 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 08:54

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray; Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Victor Nelsson ve Berkan Kutlu'ya zam yaparak sözleşme uzatacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da iç transfer operasyonu: Yılmaz, Akgün, Kutlu ve Nelsson

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da oyuncuların sözleşmeleri için önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı ekibin Barış Alper Yılmaz başta olmak üzere Yunus Akgün, Victor Nelsson ve Berkan Kutlu'ya zam yaparak sözleşme uzatacağı aktarıldı.

Barış Alper Yılmaz'a 2 milyonluk tavan ücret

Galatasaray milli aranın ardından lige Cumartesi günkü deplasman ile dönecek. Sarı-Kırmızılı ekibin ise iç transfer için harekete geçtiği aktarıldı. Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Barış Alper Yılmaz başta olmak üzere Yunus Akgün, Berkan Kutlu ve Victor Nelsson'a zam yaparak sözleşmelerini uzatma kararı aldı. Aslan'ın Barış Alper Yılmaz'a tavan ücret olarak belirlenen 2 milyon Euro vereceği belirtildi.

Galatasaray'da yer isimlere maaş iyileştirmesi

Aslan'ın Barış Alper Yılmaz'ın yanı sıra diğer oyuncular Yunus Akgün ve Berkan Kutlu'nun maaşlarına da yüzde yüzün üstünde bir iyileştirme yapacağı belirtildi. Galatasaray, Victor Nelsson'un olası satışını da düşünerek 1 buçuk yıl kalan sözleşmesini uzatacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da mağazacılık halka açılıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler