Galatasaray'da Mauro Icardi Antrenmanlara Başladı

İsa Kethüda
27.12.2022 - 14:04 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 14:14

Süper Lig’in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da sakatlığını atlatan Mauro Icardi antrenmanda yer aldı.

Galatasaray'da Mauro Icardi Antrenmanlara Başladı

AJANSSPOR-HABER

İstanbulspor'u 2-1 mağlup ederek Süper Lig'de liderliğe yükselen Galatasaray, Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-kırmızı takımda sakatlığını atlatan Arjantinli yıldız Mauro Icardi de antrenmanda yer aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Dinamik ısınmayla başlayan idman, geniş alanda pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, orta ve şut çalışmasıyla sona erdi.

İlgini Çekebilir
Aslan coştu, kasa doldu! Müthiş gelir...
Habere Git

Galatasaray yarın Sivas'a gidecek

Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve öğle saatlerinde Sivas’a hareket edecek" ifadelerine yer verildi. 

Mauro Icardi geri döndü

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımda sakatlığını atlatan Mauro Icardi, bugünkü antrenmanda yer aldı.

Icardi, saha çalışmalarına ve hızlı koşulara başladı

Bilindiği üzere teknik direktör Okan Buruk, İstanbulspor maçı sonrası Arjantinli yıldızın saha çalışmalarına ve hızlı koşulara başladığını açıklamıştı. 

İlgini Çekebilir
Alperen: Bu babam için!
Habere Git

Icardi, Ankaragücü maçına yetiştirilmeye çalışılıyor

Buruk, Mauro Icardi'nin yeni yılın ilk günlerindeki MKE Ankaragücü maçına yetişmesini planladıklarını söyledi. Galatasaray ile Ankaragücü arasındaki maçı 4 Ocak Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Icardi'nin bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon Galatasaray ile 6 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki golcü oyuncu 4 gol ve 3 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yıldızına sürpriz talip! Ocak ayında gidebilir...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler