Mauro Icardi'nin, Fenerbahçe Derbisinde Oynamama İhtimali Bulunuyor

İsa Kethüda
02.01.2023 - 08:39 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 08:52

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Mauro Icardi'nin, Fenerbahçe derbisinde oynamama ihtimali bulunuyor. İşte detaylar...

Mauro Icardi'nin, Fenerbahçe Derbisinde Oynamama İhtimali Bulunuyor

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı kazanan ve liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaray'a kötü haber

Fanatik'te yer alan habere göre; Süper Lig'de Ankaragücü maçı sonrası 8 Ocak'ta zirve adına büyük önem taşıyan mücadelede Kadıköy'de Fenerbahçe'nin konuğu olacak Galatasaray'a yıldız oyuncusundan kötü haber geldi. 

Icardi'nin Fenerbahçe derbisinde forma giymeme ihtimali bulunuyor

Ankaragücü maçı öncesi sakatlığı bulunan Mauro Icardi'nin ağrıları devam ediyor. Arjantinli forvetin, 8 Ocak'ta Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde de forma giymeme ihtimali bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk yönetimden sol bek istedi! İşte listedeki isim...
Habere Git

Ankaragücü maçında süre alabilir

Galatasaray'da idman sırasında topuk pası verirken adalesinden sakatlanan Mauro Icardi için sağlık ekibi harekete geçmiş durumda... Teknik direktör Okan Buruk, hafta içi Ankaragücü ile oynanacak mücadelede Icardi'ye süre vermek istiyor. 

Icardi'nin derbiye yetişme ihtimali bulunuyor

Ancak alınan bilgiye göre Arjantinli forvetin ağrılarının devam ettiği bildirildi. Tecrübeli oyuncunun, önümüzdeki hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak dev derbiye yetişmeme ihtimalinin de bulunduğu bildirildi.

Al Nassr'a kapılar kapalı

Icardi'nin, Ankaragücü olmasa da derbide sahada olabilmesi için büyük bir çaba sarf edildiği konuşuluyor. Bu arada Al Nassr'ın, Cristiano Ronaldo'nun yanına Icardi'yi istediği öne sürülüyordu. 

İlgini Çekebilir
Ronaldo geldi, Aboubakar gidiyor! İşte anlaşmak üzere olduğu takım...
Habere Git

Sarı- Kırmızılılar'a bu konuda resmi bir teklif gelmediği ve sezon ortasında da böylesine önemli bir futbolcuyu asla bırakmayacakları öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takım olan sözleşmesi sezon sonuna kadar devam eden 29 yaşındaki Arjantinli yıldız, bu sezon forma giydiği 6 maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti.

Ankaragücü maçı Çarşamba günü

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında 4 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de MKE Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak. Müsabakayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Skandal! Türk vatandaşı olmadan milli oldu Galatasaray'a da şok
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler