Galatasaray'da Dursun Özbek'e Şampiyonluk ve Icardi Tepkisi

12.07.2023 - 16:19 | Son Güncellenme: 12.07.2023 - 16:23

Galatasaray'ın önde gelen divan üyelerinden Hayri Kozak, kulübün sadece şampiyonluk ve Icardi'yi gündeme almasına tepki gösterip, "Bunu yakıştıramıyorum" dedi.

Galatasaray'da Dursun Özbek'e Şampiyonluk ve Icardi Tepkisi

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Spor Kulübü'nün önde gelen divan kurulu üyelerinden Hayri Kozak, Galatasaray'ın gündeminin sadece şampiyonluk ve Mauro Icardi olmasını yakıştıramadığını söyledi. Kozak konuşması sırasında zaman zaman divan başkanıyla da tartışma içine girdi.

Kozak: "Icardi aşağı Icardi yukarı"

Kulübün Temmuz ayı divan kurulunda kürsüye gelen Kozak, Galatasaray camiasının mali durumu konuşması gerektiğini savundu. Kozak, "Biz Galatasaray'ız. Bir Icardi'miz var. Icardi aşağı Icardi yukarı. Bir şampiyonluk ve bir Icardi bizim gündemimiz oldu. Galiba Icardi'yi geri getiriyormuşuz. Kıyamet kopuyor. Yahu Galatasaray bir şampiyonluk ve bir Icardi ile mi değerlendirilecek? Allah'ınızı severseniz, yakışır mu bu? Ben kendime yakıştıramıyorum. Utanarak söylüyorum karşınızda" dedi.

"Gırtlağımıza kadar borç içindeyiz"

Kozak, elindeki mali tablolar dosyasını gösterip sert şekilde masaya vurduktan sonra, "Şunun içinde öğrenmemiz gereken neler var ya! Gırtlağımıza kadar borç içindeyiz. Diğer büyük kulüpler gibi. Ben söylerim çünkü onlar da batmış durumda. Evvelki sene dört büyük kulüp başkanına yazı gönderdim. Hep beraber hareket edin. Bankalar birliğiyle müzakere ederken, saçma sapan mukaveleler yapmayın dedim. Şimdi biz bekliyoruz. 2 milyar küsur borcumuz var. Yakında ikinci vade geliyor. Onu da Levent kardeşim parayı hazırlayabilirse, bilmem" dedi. 

İlgini Çekebilir
G.Saray transfer ateşini yaktı! Yıldız oyuncu KAP'a bildirildi...
Habere Git

Özbek'e sinirlendi: "Yahu biz aptal mıyız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in daha önce duyurduğu Büyükçekmece'de tarımsal faaliyet yapıldığını anlatan Kozak, "Fotoğraflar burada. Sürülen yerler, ekilmiş. Galatasaray tabelası sallanıyor. 

Biz de burada diyoruz ki 'En sonunda Büyükçekmece'de aldığı harika araziyi harekete geçiriyoruz' Yahu biz aptal mıyız? Sen düşünmüyor musun biri gider de görür orayı. Koca kulübün başkanısın. Onlar suskun duruyor diye senin haddine mi?" diye konuştu.

Divan başkanından Kozak'a uyarı

Hayri Kozak'ın bu sözleri üzerine Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, "Konuşmalarımıza lüften dikkat edelim sayın Hayri Kozak" dedi. Kozak da bunun üzerine, "Yol disiplin değil mi?  Ben ona alışkınım. Artık ipler koptu" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia: İşte MHK'nin yeni başkanı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler