Boluspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: Galatasaray'dan Siraçhan Nas ve Eren Aydın'ı kiraladık

27.08.2024 - 08:27 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 08:35

Galatasaray'da genç futbolcular Eren Aydın ve Siraçhan Naz'ın yeni takımı belli oldu. Resmi açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: Galatasaray'dan Siraçhan Nas ve Eren Aydın'ı kiraladık

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig takımı Boluspor'dan orta saha ve forvete transfer geldi. Teknik direktör Serhat Gülpınar 2 ismin transferini açıkladı.

Eren Aydın ve Siraçhan Nas'ı kiraladık

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Serhat Gülpınar, "Galatasaray'dan Eren Aydın ve Siraçhan Nas'ı kiralık olarak kadromuza kattık. Daha önce Işık Kaan bonservisiyle gelmişti. Boluspor olarak takviyelerimiz devam edecek. Ancak yabancı oyuncu noktasında, kotamız dolu olduğu için oyuncu göndermeden transfer yapamıyoruz. Aminu Umar yaklaşık 20 gündür aramızda, kendisinden de çok memnunuz ancak yabancı oyuncu hakkımız dolu olduğu için resmi sözleşme imzalayamadık" ifadelerini kullandı.

"Yayıncı kuruluşun maç saati planlamasından memnun değiliz"

Gülpınar, iç sahada 2-1 kazandıkları Esenler Erokspor maçına da değinerek "Kazandığımız için mutluyuz. Ancak maçımız saat 21.45'te oynandı. Yayıncı kuruluşun maç saati planlamasından memnun değiliz. Umarım bu planlama değişir." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler