Galatasaray'da iki yıldıza daha transfer teklifi geldi!

30.08.2024 - 18:53 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 19:02

Galatasaray transfer haberleri: Transferde hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın iki yıldızına daha resmi transfer teklifi geldi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da iki yıldıza daha transfer teklifi geldi!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da hem gelecek hem de gidecek isimler merak ediliyor. Sarı-Kırmızılılar, Alman sol beki Derrick Köhn'ü kiralık olarak Werder Bremen'e gönderirken, Wilfried Zaha da kiralık olarak Lyon'a transfer olmak üzere.

Yıldızlar bir bir gelecek

Galatasaray, Derrick Köhn'ün yerini bir başka Alman sol bek Ismail Jakobs ile doldurmaya hazırlanırken, stoper bölgesine de bonservisini elinde bulunduran Mario Hermoso'yu monte etmek istiyor. Her iki futbolcunun transferinde sona gelindiği ve kısa süre içerisinde resmiyet kazanacağı kaydedildi.

İki yıldıza teklif geldi

Play Spor'da yer alan habere göre; Wilfried Zaha ve Derrick Köhn'ün ardından Galatasaray'ın iki yıldızına daha transfer teklifi geldiği belirtildi.

Barış Alper ve Nelsson radarda

Çıkan haberde, Galatasaray'ın resmi teklif gelen yıldızlarının Barış Alper Yılmaz ve Victor Nelsson olduğu ifade edildi.

G.Saray kararını verdi

Barış Alper Yılmaz'a İngiltere'den, Victor Nelsson'a ise İspanya'dan teklif geldiği ancak Galatasaray'ın reddettiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler