Galatasaray'da İkinci "Doue" vakası: Mario Hermoso

02.09.2024 - 09:16 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 09:20

Galatasaray'da transferine bitti gözüyle bakılan İspanyol stoper Mario Hermoso'nun son anda Roma'yı tercih etmesi büyük hayal kırıklığı yarattı. İşte detaylar...

Galatasaray'da İkinci "Doue" vakası: Mario Hermoso

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, 'bitti' gözüyle baktığı, sözleşmesini hazırladığı ve menajerini imzaya yolladığı Mario Hermoso'dan son dakika golü yedi ve İspanyol stoperi Roma'ya kaptırdı.

Guela Doue'de de aynısı yaşandı

Sarı-kırmızılı yönetim, aynı akıbeti bir ay önce Guela Doue'de yaşamış ve taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Fransız sağ bek yerine alınan Elias Jelert henüz beklentileri karşılamadı.

1,5 milyon Euro daha az ücrete Roma'ya gitti

Atletico Madrid ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından serbest katan 29 yaşındaki İspanyol stoper Mario Hermoso, Galatasaray'ın 5.5 milyon Euro teklifine 'Evet' dese de Roma cephesi fiyat yükseltip 4 milyon Euro seviyesine çıkınca karar değiştirdi.

Fatura transfer komitesine

Sabah'ın haberine göre; barı-kırmızılılar, Hermoso'yu kaptırmanın şokunu yaşarken taraftar, faturayı tam kadro Adana'da tribünde olan transfer komitesine (İbrahim Hatipoğlu, Ayhan Akman, Cenk Ergün) kesti.

De Rossi ikna etti

Adana Demirspor maçının oynandığı sırada Roma Teknik Direktörü De Rossi'nin telefonla G.Saray'ın söz kestiği oyuncuyu ikna ettiği ortaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler