Galatasaray'da İlkay Gündoğan kararı değişti
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Galatasaray'da ligin ilk haftasında sadece 11 dakika şans bulan tecrübeli orta saha İlkay Gündoğan ile ilgili karar değişti.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Milli aranın ardından Süper Lig'de Kasımpaşa, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile karşılaşacak olan Galatasaray'da İlkay Gündoğan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
İlkay Gündoğan'ın az süre alması tepkiye neden olmuştu
Hücum bölgesinde üretkenlikte büyük sorun yaşayan Galatasaray, ligin ilk 6 haftasında İlkay Gündoğan'ı yeterince kullanmamış, bu durum hem futbolcu cephesinde hem de taraftarlar nezdinde büyük tartışma yaratmıştı.
Pendik maçında beğeni topladı
Pendik ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen 35 yaşındaki orta sahanın antrenmanlardaki çalışkan görüntüsü de teknik heyetin beğenisini topladı.
Milli ara sonrası formasına kavuşacak
Sabah'ın haberine göre; teknik direktör Okan Buruk'un özel olarak görüştüğü İlkay Gündoğan, mili ara dönüşü formasına kavuşacak.
11 dakika şans buldu
Bu sezon Çorum ve Sporting maçlarında sonradan oyuna giren tecrübeli orta saha, sadece 11 dakika şans buldu.
Orta sahanın skor katkısı düşük kaldı
Sarı kırmızılı takım, ilk 6 haftada orta sahada forma giyen oyuncular Gabriel Sara (2), Lucas Torreira (1), Yunus Akgün (1), Lemina ve Batrakov'dan sadece 4 gol katkısı aldı.
Özellikle set oyunlarında kapanan rakipleri açmakta zorluk çekti. Osimhen sakatlanana kadar tek başına 6 gole imza attı.