Galatasaray'da Işın Çelebi davetine karşılık alamadı

27.05.2021 - 17:35 | Son Güncellenme: 27.05.2021 - 17:39

Galatasaray Kulübü’nün 19 Haziran'da yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkanlığa aday olan Işın Çelebi'nin, diğer adaylara yaptığı birlikte hareket etme çağrısı karşılıksız kaldı.

Galatasaray'da Işın Çelebi davetine karşılık alamadı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da başkan adaylarından Işın Çelebi, seçim öncesi adayları birleştirme çabasından sonuç alamadı. Diğer adaylar Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve İbrahim Özdemir'e birlikte hareket etme çağrısında bulunan Çelebi, Türk Telekom Stadı'na gelerek yaklaşık bir saat bu isimlerden gelecek cevabı bekledi.

Çelebi: Bu kavgayı sona erdirelim

Diğer adaylardan herhangi bir yanıt alamayan Çelebi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Biz çağrımızı yaptık, birleşmek istedik. Herkese randevu verdik. Birlik, beraberlik içinde olalım ve tek liste çıkalım. Tek listede akil adamın başkanlığında bölünmüşlüğümüzü, parçalanmışlığımızı sona erdirelim. Bu kavgayı sona erdirelim” dedi.

'Arkadaşlarımızın yolu açık olsun'

Çelebi sözlerine şöyle devam etti: “Huzur ve barış gelsin istedik ama davetimize hiçbir arkadaşımız gelmedi. Herkes listelerini veriyor. 'Biz birleşmeden yana değiliz, huzurdan yana değiliz, barıştan yana değiliz.' demek istiyorlar. Arkadaşlarımızın yolu açık olsun.”

Çelebi listesini yarın verecek

Işın Çelebi, yarın adaylık listesini divan kuruluna sunacağını dile getirerek, "Bu akşam durum değerlendirmesini yapacağız. Adaylık hakkını yarın elde edeceğiz. Ondan sonra da seçime katılıp, katılmama kararımızı açıklayacağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler