Galatasaray'da kadro belli oldu! Omar Elabdellaoui kararı...

12.07.2021 - 14:39 | Son Güncellenme: 12.07.2021 - 14:49

Galatasaray, hazırlık maçında Olympiakos ile karşılaşacak. Maçın kadrosu belli oldu. İşte Fatih Terim'in Omar Elabdellaoui kararı ve detaylar...

Galatasaray'da kadro belli oldu! Omar Elabdellaoui kararı...

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için PSV engelini aşmak zorunda. Sarı-kırmızılılar, hazırlık maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesinde Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu. Detaylar haberde...

Galatasaray'ın Olympiakos maçı kadrosunda kimler var?

Teknik direktör Fatih Terim tarafından belirkenen kadroda, DeAndre Yedlin, Alpaslan Öztürk, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Radamel Falcao, Mostafa Mohamed, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Atalay Babacan, Emre Taşdemir, Kaan Arslan, Christian Luyindama, Aytaç Kara, Marcao Teixeira, James Ozornwafor, Emre Kılınç, Arda Turan, Yunus Akgün, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Sofiane Feghouli, Berk Balaban, Fatih Öztürk yer aldı.

Omar Elabdellaoui kadroda yer alacak

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada hazırlık döneminde takımla beraber çalışmalara başlayan ve önümüzdeki dönemde operasyonel süreçleri devam edecek olan Omar Elabdellaoui, altı yıl formasını giydiği ve takım kaptanlığını yaptığı Olympiakos ile oynanacak maç öncesi kafilede yer alacağı ifade edildi. 

Omar'a ne olmuştu?

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui’nin yaşadığı talihsiz havai fişek kazası taraflı tarafsız herkesi derinden yaralamıştı. Üç çocuğu olan Omar, özellikle down sendromu rahatsızlığı bulunan oğlu İbrahim’in havai fişekleri çok sevmesi nedeniyle geçen yılbaşına özel evine düzenek hazırlatmıştı. Çocuklarının uykusunun gelmesi nedeniyle gece yarısını beklemeden fişekleri ateşlemek isteyen futbolcu, o esnada patlayıcı madde alev alınca iki gözünden de ağır yaralanmıştı.

Geçen sezonki performansı ve maliyeti

Omar Elabdellaoui, kaza geçirmeden önce Galatasaray'da toplam 13 maça çıktı ve skor üretemedi. Futbolcu, Galatasaray'dan önce Olympiakos'ta forma giymişti. Omar ile Galatasaray 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

Futbolcu geçen sezon için Galatasaray'dan 1 milyon 300 bin Euro gelir elde etti. Borsaya yapılan açıklamada, 2021-22 sezonu için 1 milyon 350 bin Euro, 2022-23 sezonu için de 1 milyon 400 bin Euro ödeneceği ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler