Galatasaray'da Okan Kocuk Ayrılıyor, Orkun Özdemir Transfer Ediliyor

Akın Ungan
08.03.2023 - 15:42 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 15:59

Galatasaray'da Okan Kocuk ile yollar ayrılıyor. Fernando Muslera'nın alternatifi olarak Ümraniyespor forması giyen Orkun Özdemir transfer edilecek.

Galatasaray'da Okan Kocuk Ayrılıyor, Orkun Özdemir Transfer Ediliyor

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray, gelecek sezon planlamasını da yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, kalede operasyona hazırlanıyor. Bir kaleci ile yollar ayrılırken, transfer listesine sürpriz bir isim eklendi.

Okan Kocuk gönderiliyor

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın arkasında fazla forma şansı bulamayan ve beklenen gelişimi gösteremeyen Okan Kocuk eleştiri konusu oldu. Cimbom'un 27 yaşındaki file bekçisi ile yollarını ayıracağı ifade edildi.

Önceki sezonu Giresun'da geçirdi

Okan Kocuk, geçtiğimiz sezonun başında düzenli forma giyebilmesi için Giresunspor'a kiralanmıştı. Karadeniz ekibi ile 32 resmi müsabakada görev alan Okan, 38 gol yedi, 9 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Mancini'den Zaniolo sözleri: "Galatasaray'a gitmesini söyledim"
Habere Git

Muslera sakatlandı, Giresun Okan'ı vermedi

Geçen sezon ligde kötü günler geçiren, Avrupa'da ise yoluna devam eden Galatasaray'da kaleci krizi yaşandı. Fernando Muslera'nın sakatlanması ile önce İsmail Çipe'ye emanet edilen kale, beklenen güveni vermedi.

Sarı-Kırmızılı yöneticiler Giresunspor'da kiralık olan Okan Kocuk'a yönelse de oyuncunun geri çağırılması konusunda Giresunlular ile istenen anlaşmayı sağlayamadı.

Bu sezon 5 maça çıktı

Giresunspor ile kiralık sözleşmesinin sona ermesi ile Galatasaray'a geri dönen Okan Kocuk, Fernando Muslera'nın arkasında beklemeye devam etti. Tecrübeli file bekçisi bu sezon sadece 5 kez sahaya çıktı. Görev aldığı 5 maçta 3 gol yiyen Okan Kocuk, 2 müsabakada kalesini gole kapattı.

İlgini Çekebilir
Arda Turan aylar sonra sahaya çıkıyor!
Habere Git

Okan'ın yerine Orkun!

Galatasaray, Okan Kocuk'un yerine transfer edeceği ismi seçti. Vatan'ın haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Ümraniyespor forması giyen file bekçisi Orkun Özdemir'i Muslera'nın alternatifi olarak belirledi.

Anlaşma sağlandı

Haberde, Galatasaray'ın Ümraniyespor ve Orkun Özdemir ile temasa geçtiği belirtildi. Cimbom ile anlaşma sağlayan Orkun Özdemir, sezon sonunda kendisini Sarı-Kırmızılılar'a bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaş altyapısında oynadı

Altyapı geçmişinde Beşiktaş'ın da bulunduğu Orkun Özdemir, Fatih Karagümrük'te profesyonel oldu. Büyükçekmece Belediye, Ladik Belediye, Altınova Belediye ve Serik Belediye'de forma giyen 27 yaşındaki kaleci, 2020'de Ümraniyespor'a transfer oldu.

2 maçta hiç gol yemedi

Bu sezon 15 maçta Ümraniyespor kalesini koruyan file bekçisi, 26 gol yedi. Orkun Özdemir, 2 maçı ise gol yemeden tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler