Galatasaray'da kaleye sürpriz aday!

17.06.2020 - 17:46 | Son Güncellenme: 17.06.2020 - 17:49

Galatasaray'da kaleye sürpriz aday!

Galatasaray'da Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Fernando Muslera'nın önümüzdeki sezonun da bir bölümünü kaçıracağı öngörülüyor. Galatasaray'ın bu sakatlık sonrasında transfer yapıp yapmayacağı ise bir merak konusu. Galatasaray, Muslera'nın yerine bir transfer yapacak mı? Galatasaray'ın bu sakatlık sonrasındaki planı ne?

ÖZGÜR SANCAR / AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray, Muslera'nın sakatlığı sonrasında bu sezon özelinde kaleyi Okan Koçuk'a emanet edecek. Önümüzdeki sezonun da bir kısmını kaçırması beklenen Muslera'nın yokluğunda bu mevkiye bir transfer de yapılabilir. Galatasaray'ın gündemine gelen son isim eski kalecisi Ufuk Ceylan.

Kalede rotasyon formülü!

Ufuk Ceylan, Malatyaspor'la olan sözleşmesini feshetti ve şu anda serbest oyuncu konumunda bulunuyor. Son gelen bilgilere göre Galatasaray'ın önümüzdeki sezonda Ufuk Ceylan - Okan Koçuk ikilisine kaleyi rotasyonlu olarak emanet edebileceği konuşuluyor. Ufuk Ceylan, alacaklarını tahsil edemediği için Malatyaspor'la olan sözleşmesini feshetmişti.

Ufuk Ceylan'ın performansı!

Yeni Malatyaspor formasıyla bu sezon 4 karşılaşmaya çıkan UfuK Ceylan, bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 9 gol gördü. 2018/2019 sezonunda ise Alanyaspor forması giyen Ufuk, Alanyaspor formasıyla toplamda 9 maça çıktı. Ufuk Ceylan son iki sezonda toplamda 13 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler