Galatasaray'da Kamada olmadı! İşte yeni 10 numara...

Özgür Koç
21.01.2024 - 11:37 | Son Güncellenme: 21.01.2024 - 11:56

Japon futbolcu Daichi Kamada transferinde kulübü Lazio'yu ikna edemeyen Galatasaray, gözünü bir başka yıldıza çevirdi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Kamada olmadı! İşte yeni 10 numara...

AJANSSPOR - HABER

Ara transferde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta sahaya yapacağı transferde hedef değiştirdi.

Kamada için anlaşma sağlanamadı

İlk olarak gündemine Lazio'nun 27 yaşındaki Japon yıldızı Daichi Kamada'yı alan Galatasaray'a olumlu haber gelmedi. Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı kırmızılılar bütün uğraşlarına rağmen Serie A ekibi ile maliyet konusunda anlaşmaya varamadı. 

Yeni hedef Pasalic

Cimbom bu gelişme üzerine, gündemine listesindeki diğer 10 numara adayı olan Hırvat futbolcu Mario Pasalic’i aldı. 

Ayrılığa sıcak bakıyor

Lazio'da bu sezon sahaya çıktığı 25 karşılaşmada ortalama 43 dakika sahada kalan 28 yaşındaki futbolcu da ayrılık fikrine sıcak bakıyor. 

Satın alma opsiyonuyla kiralık

Galatasaray'ın sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek olan Hırvat futbolcunun transferini satın alma opsiyonlu kiralık olarak gerçekleştirmek istiyor.

Piyasa değeri 13 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olan Mario Pasalic, bu sezon Atalanta forması ile 25 karşılaşamada 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu Hırvat Milli Takımı'nda 60 kez oynadı ve 10 gol, 4 asistlik katkı verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler