Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kaç hafta yok!

30.03.2021 - 14:23 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 14:29

Son dakika Galatasaray haberleri... Milli futbolculardan sonra yoksun çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, antrenmanda sakatlık geçirdi. Sarı kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu ne zaman sahalara dönecek? Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kaç hafta yok!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da, sezon başı transfer edilen ve gösterdiği performansla kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü fetheden Kerem Aktürkoğlu, Atakaş Hatayspor maçı öncesinde talihsiz bir sakatlık yaşadı. 

Kritik mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Galatasaray takımında Kerem, pazar günkü antrenmanda arka adalesinde ağrı hissetmişti. 22 yaşındaki futbolcunun tetkiklerinin ardından sol üst arka adale grubunda hafif-orta düzey zorlanma tespit edildi. Kerem'in tedavisini başlarken, sakatlığının ne kadar süreceği konusunda uzman görüşü aldık.

Kerem Aktürkoğlu ne zaman sahalara dönecek?

Emre Belözoğlu, Arda Turan, Mehmet Topal gibi milli yıldızların geçmişte özel adale tedavilerini yapan sakatlık uzmanı Aytekin Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu'nun sakatlığının en fazla 1 hafta süreceğini ifade etti. Cumartesi günü Hatayspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Kerem'in ilk 11 başlaması zor gözüküyor.

20 maçta süre aldı

22 yaşındaki sol kanat sarı kırmızılılarda 20 maçta süre alırken 3 gol, 2 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler