Galatasaray'da Kiralanan Okan, Yunus Ve Emre Akbaba'nın performansı

Salim Manav
21.01.2022 - 10:04 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 10:16

Galatasaray'da Emre Akbaba Alanyaspor'a, Okan Kocuk Giresunspor'a, Yunus Akgün de Adana Demirspor'a kiralandı. 3 futbolcu sergiledikleri performansla göz doldurdu ve aranan isimler oldu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Kiralanan Okan, Yunus Ve Emre Akbaba'nın performansı

AJANSSPOR HABER-

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta maçında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. 

Cimbom son 11 haftada sadece 1 galibiyet elde etti ve performansıyla hayal kırıklığı yarattı. 

Sarı kırmızılılarda kaleci İsmail Çipe eleştiri oklarının hedefindeki isim oldu. 

Aslan'da İsmail'in sergilediği kötü performans 'Okan Kocuk neden kiralık olarak gönderildi?' sorularını gündeme getirdi. 

3 isim kiralık gitti

Galatasaray'da yaz transfer döneminde Emre Akbaba Aytemiz Alanyaspor'a, Okan Kocuk Giresunspor'a, Yunus Akgün de Adana Demirspor'a kiralık olarak gönderildi. 

Emre, Okan ve Yunus takımlarına sağladıkları katkı ile göz doldurdu.

Hatayspor maçında hattrick yaptı! 

Galatasaray'dan eski takımı Alanyaspor'a kiralanan Emre Akbaba dün oynanan Hatayspor maçında adeta şov yaptı, 3 gol attı ve Akdeniz ekibi Hatay'ı 6-0 mağlup etti. 

Alanya'da 16'sı 11, 19 maçta forma giyen Akbaba 8 gol, 4 asist yaptı ve 12 gole katkı sundu. 

Yunus Akgün'e Montella dokunuşu

Aslan'ın Adana Demirspor'a kiralık olarak gönderdiği Yunus Akgün ise Mavi Şimşekler'de vazgeçilmez isim oldu. Teknik Direktör Vincenzo Montella ile çıkışa geçen Yunus, Vargas ile iyi bir ikili oldu ve takımın skor yükünü sırtladı. 21 yaşındaki futbolcu 18'si ilk 11, 22 maçta görev aldı ve 6 gol ile 7 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı 2. kez kendi evladı yıktı!
Habere Git

Okan Kocuk 'duvar' oldu! 

Cimbom'un sezon öncesi Giresunspor'a kiraladığı kaleci Okan Kocuk ise özellikle son haftalardaki kurtarışlarıyla 'neden kiralık gitti?' sorusunu akıllara getirdi. 

Trabzonspor maçının kahramanı olan ve son dakikada kritik kurtarışlara imza atan Okan Çotanaklar'ın yükselişine katkı sağladı.

İlgini Çekebilir
Menemenspor'dan Batuhan Şen açıklaması G.Saray'a dönecek mi?
Habere Git

İlker Avcıbay'dan A Milli Takım çağrısı

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan İlker Avcıbay, "Okan Kocuk'la aynı dönem de Giresunspor'da göreve başladım. Okan, Giresunspor'da önemli bir aşama kaydetti, kiralık sürecini bence çok verimli geçiriyor. A Milli Takımımızda çok önemli kalecilerimiz var fakat Okan da geniş kadroda değerlendirilebilir. Maçtan önce özel bir penaltı çalışmamız olmadı. Antrenmanlarda yaptığımız penaltı çalışmalarında daha çok genç kalecilerimiz görev alıyor. İlk penaltıda Okan inisiyatif aldı ve kurtardı. İkinci penaltıda ise bizim istatistiklerimiz devreye girdi. Bakasetas 10 penaltıdan 9'unu kalecinin sağına atmıştı, Okan da bunu düşünmüş olmalı ki tercihini sağ taraftan yana kullandı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler