Galatasaray'da Konoplyanka gelişmesi!

12.04.2019 - 16:08 | Son Güncellenme: 12.04.2019 - 16:12

Galatasaray'da Konoplyanka gelişmesi!

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Ukraynalı yıldız Yevhen Konoplyanka ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar Feghouli'nin yükselen performansını göz önünde bulundurarak gelecek olan cazip teklifleri değerlendirme kararı almıştı.

Cezayirli futbolcunun yokluğunu kaliteli bir isimle doldurmak isteyen Galatasaray'da Konoplyanka'dan sevindirici haber geldi.

Bundesliga'da Schalke 04 forması giyen Ukraynalı futbolcu Yevhen Konoplyanka takımı ile yol ayrımına geldi.

Transfer döneminde adı sıklıkla Türk takımları ile anılan Ukraynalı futbolcu, Schalke ile yaptığı görüşmelerde sezon sonunda ayrılmak istediğini belirtti.

YEDEK KULÜBESİNE HAPSETTİLER Konoplyanka'nın ayrılık talebinin ardından ise Schalke, Ukraynalı futbolcuyu yedek kulübesine hapsetti.

Konoplyanka, Schalke'nin Bundesliga'da oynadığı son 7 maçta sadece 1 dakika oynayabildi.
SEZON SONUNU BEKLİYOR Sezon sonunda gelecek tekliflerde Schalke'nin zorluk çıkartamayacağı ve Konoplyanka'nın yeni sezonda başka bir takımın formasını giyeceği öğrenildi.
Beşiktaş'ın da oyuncu ile Schalke'ye gitmeden önce temasları olduğunu bilen sarı-kırmızılı kurmayların şimdiden Ukraynalı oyuncu ile temaslara başlayacağı ve sezon sonu için söz keseceği kaydedildi.
Sol kanat pozisyonunda forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Schalke ile toplam 20 maça çıkarken 1 gol ve 2 asist üretmişti.

Futbolcunun kulübü Schalke ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler