Galatasaray'da koronavirüs alarmı, Cengiz'den Metin Oktay selamı!

11.03.2020 - 14:56 | Son Güncellenme: 11.03.2020 - 15:02

Galatasaray divan kurulu toplantısında ilginç anlar yaşandı. Başkan Mustafa Cengiz, birçok üyeyle sadece selamlaştı. Toplantı için üyelerden nasıl talepler geldi? Tüm detaylar ve ilginç detaylar...

Galatasaray'da koronavirüs alarmı, Cengiz'den Metin Oktay selamı!

Galatasaray’da mart ayı olağan divan toplantısı öncesi dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Bazı divan üyeleri, toplantının koronavirüs salgını tehlikesi sebebiyle ertelenmesini talep etti. Ancak; Eşref Hamamcıoğlu bu konuyla ilgili son kararını üyelere bildirdi. Pekiyi başkan Mustafa Cengiz, üyelerle selamlaştı mı? Detaylar haberimizde...

Koronavirüs tehdidi sebebiyle toplantının ertelenmesini isteyenler oldu

EMRAH KARALİNÇ

Tüm dünyayı sarsan ve tehdit eden koronavirüs, Galatasaray divan toplantısında da gündeme geldi. Üyeler toplantının ertelenmesi yönünde talepte bulunsa da Eşref Hamamcıoğlu’ndan bu talebe olumsuz yanıt geldi.

Eşref Hamamcıoğlu, toplantıyı neden iptal etmediklerini açıkladı

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Hamamcıoğlu, “Koronavirüs ile ilgili son bir haftada yoğun telefonlar aldık. Bir kısmı divan kurulunun iptali, bir kısmı da başka yerde yapılmasıyla ilgiliydi. Sonunda hekim üyelerimizle konuşarak toplantının yapılması gerektiğine  karar verdik. İptali söz konusu olamazdı. Devlet otoritesinden bu tür toplantıların iptaliyle ilgili bir telkin gelmeden Galatasaray Spor Kulübü olarak iptal etmemiz hoş karşılanmaz ve ilave bir panik yaratır diye düşündük." değerlendirmesini yaptı.

Divan’da ilginç anlar…

Öte yandan toplantıda ilginç anlar yaşandı. Uzun yıllardır camia içinde bulunan üyeler, birbirileriyle tokalaşmadı ve yalnızca selamlaştı.

Mustafa Cengiz’den Metin Oktay selamı

Ayrıca Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, toplantı salonuna girerken de birçok üyeyle sadece selamlaştı. Cengiz’in elini kalbine götürüp, ‘Metin Oktay selamı’ vermesi gözlerden kaçmadı.

Başkan Mustafa Cengiz dezenfektan kullandı

Cengiz, divanda en yaşlı üyelerle tokalaşmayı tercih etti. Ancak; önlem olarak dezenfektan kullandı ve gülümsedi. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler