Galatasaray'da kritik toplantı!

Eren Tuncay
28.06.2021 - 15:38 | Son Güncellenme: 28.06.2021 - 16:17

Geçen hafta mazbatasını alıp ilk yönetimi kurulu toplantısını Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştiren Burak Elmas ve kurmayları bu hafta Florya'da buluşacak.

Galatasaray'da kritik toplantı!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da 19 Haziran'da seçildikten sonra 22 Haziran'da mazbatasını alan Burak Elmas yönetimi yoğun bir tempo içerisinde. 

Kulüpte devir-teslim töreni yapıldıktan sonra geçmiş dönemi ve mevcut durumu denetlemeye başlayan ve bir yandan da icraatlarda bulunmaya çalışan Galatasaray'ın yeni yönetimi kısa süre içerisinde transferleri de açıklamayı hedefliyor. İç transfer Arda Turan ve Emre Akbaba ile el sıkışan sarı-kırmızılılar Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz'la da anlaşmaya varırken savunma, orta saha, kanat hamlelerinin bir an önce gerçekleşmesi bekleniyor.

Işıtan Gün, Avrupa ayağında

Galatasaray yönetiminde öne çıkan isimlerden Işıtan Gün, transfer işlemlerinin Avrupa ayağında bulunuyor. Kaan Ayhan, Gedson Fernandes, Florentino gibi isimleri bitirmeye çalışan tecrübeli futbol adamı Galatasaray taraftarlarına müjde vermek istiyor.

Böyle bir Terim kararı yok

Galatasaray'da yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde önemli bir toplantı gerçekleştirilecek. Teknik direktör Fatih Terim'in de yarın Florya'da olması bekleniyor. Ancak Terim'in yönetim toplantılara katılacak olması sürekli bir durum değil.

Geçen hafta yeni yönetimle birlikte Fatih Terim'in de futbolla ilgili konularda tüm yönetim kurulu toplantılarına katılacağı ileri sürülmüştü. Terim ile sürekli istişare halinde operasyon yürütülecek fakat tüm yönetim kurulu toplantılarına tecrübeli teknik adamın katılması yönünde alınmış bir karar yok şu an için yok.

Senin için hazırladığımız haberler