Galatasaray'da Leon Goretzka heyecanı! "Galatasaray'a gel"

10.06.2024 - 15:13 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 15:29

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in Alman orta saha futbolcusu Leon Goretzka'nın Instagram hesabından beğendiği mesaj Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Galatasaray'da Leon Goretzka heyecanı! "Galatasaray'a gel"

AJANSSPOR HABER

Bayern Münih'in Alman yıldızı Leon Goretzka'nın Instagram hesabından, Borussia Mönchengladbach futbolcusu Christoph Kramer'in mesajını beğenmesi sosyal medyadaki Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. İşte detaylar...
 

"Come to Galatasaray" mesajı

Borussia Mönchengladbach'ın 33 yaşındaki futbolcusu Christoph Kramer, eski takım arkadaşı Leon Goretzka'nın paylaşımının altında "Come to Galatasaray" (Galatasaray'a gel) mesajını paylaştı.

Goretzka'dan beğeni

Alman yıldız ise Kramer'in bu mesajını beğendi. Goretzka'nın bu beğenisi, sosyal medyadaki Sarı-Kırmızılı taraftarlarda heyecan uyandırdı.

Satış listesindeki 6 isimden biri

Sky Sports'un haberine göre; Leon Goretzka, Bayern Münih'in satış listesine koyduğu 6 isimden biri. Haber detayında, Goretzka için belirlenen bonservis teklifinin yapılması halinde yolların ayrılabileceği kaydedildi.

Bayern Münih'in yollarını ayırabileceği isimlerin ise; Joshua Kimmich, Matthijs de Ligt, Leon Goretzka, Kingsley Coman, Serge Gnabry ve Noussair Mazraoui olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon performansı

Leon Goretzka, geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla 42 maçta forma giydi. Goretzka bu maçlarda 6 kez ağları havalandırırken, 11 de asist yapmayı başardı.

Transfermarkt verilerine göre 30 milyon Euro piyasa değeri bulunan Goretzka'nın sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler