Galatasaray'da Levent hoca ve Riera devrede

26.10.2020 - 15:59 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 16:00

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, mevcut oyun düzenini nasıl rayına oturtabilecekleri ile ilgili Levent Şahin ve Albert Rieira'dan bilgi aldı. Detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, mevcut oyun düzenini nasıl rayına oturtabilecekleri ile ilgili Levent Şahin ve Albert Riera'dan bilgi aldı. İşte detaylar...

Erzurum deplasmanında 10 kişiyle gelen galibiyet, Aslan'a derin bir nefes aldırdı. Ligde üst üste 3 hafta galip gelemeyen, Avrupa kupalarına havlu atan Galatasaray'da, hem sahadaki başarısız sonuçlar hem de yönetimle teknik heyet arasındaki gerilim, Florya'da moralleri bozmuştu.

Özellikle Başkan Mustafa Cengiz'in doğrudan teknik patron Fatih Terim'i hedef alan sözleri, futbolcuların da dikkatini çekmiş ve kafalarda soru işaretleri oluşmasına yol açmıştı. Ancak sezonun henüz başında olduklarını ve bundan sonra da çok fazla puan kaybı yaşanacağını öngören Terim, hafta içinde tamamen takımı toparlamaya yönelik çalışmalar yaptı. 

Levent hoca ve Riera devrede

Fanatik'te yer alan habere göre; ekibiyle toplantı üstüne toplantı yapan Terim, mevcut oyun düzenini nasıl rayına oturtabilecekleri ile ilgili olarak kurmaylarından bilgi aldı. Hocaya kariyeri ve tecrübesiyle en yakın isim olan ve arka planda her türlü desteği veren Levent Şahin, oyuncuları motive edebilmek adına sık sık bire bir görüşmeler yaptı. Analiz ve performans ekibiyle birlikte Erzurumspor’un eksi ve artı yönlerini A'dan Z'ye raporlayan Şahin, hem bireysel hem de takımın genel performansı hakkında Fatih hocaya tüm bilgileri aktardı. Terim de oyun planını buna göre güncelledi. Kaleci antrenörleri, Fatih ve Okan'la özel olarak ilgilendi ve ekstra çalışma programları uygulandı. Riera da takımdaki yabancılarla konuşarak onları psikolojik açıdan kritik deplasmana hazırladı.

Ankaragücü'ne de özel analiz

Sarı-Kırmızılı ekip önümüzdeki hafta sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Teknik ekip, bu maça da aynı ciddiyetle hazırlanıp takımı da aynı şekilde motive etmeye çalışacak. Florya'da, bu maçın da kazanılması halinde takımın ciddi bir toparlanma sürecine gireceği düşünülüyor. Dolayısıyla yine Levent hocanın detaylı bir rakip analizi hazırlayacağı ve Terim'in oyun sistemini bir kez daha güncelleyerek tamamen kazanmaya odaklı bir kadro sahaya çıkaracağı belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler