Galatasaray'da Lucas Torreira'nın yanına yeni transfer

14.06.2024 - 12:55 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 13:10

Transfer haberleri... Süper Lig'de üst üste şampiyonluk yaşayan Galatasaray, Lucas Torreira ve Kerem Demirbay'ın bulunduğu orta saha rotasyonunu yeni bir yıldızla genişletmek istiyor.

Galatasaray'da Lucas Torreira'nın yanına yeni transfer

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gözler yeni sezonun kadro planlamasına çevrildi. Sarı-kırmızılılar sağ bek ve orta saha transferlerini Temmuz ayında gerçekleştirilecek sezon öncesi hazırlık kampına yetiştirmek için girişimlerini sürdürüyor.

Ayrılacak isimler gündemde

Galatasaray'da yeni sezon planlamasında takımdan ayrılacak isimlerden elde edilecek gelir büyük önem taşıyor. Sarı-kırmızılılarda başta Mateus Tete, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo ve Sergio Oliveira için gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.

Cimbon, Sofyan Amrabat'ı tekrardan gözüne kestirdi

Galatasaray'ın bu oyunculardan elde edeceği gelirlere göre yeni sezonun transfer planlaması son şeklini alacak. Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Lucas Torreira'nın yanına dinamik bir oyuncu transfer etmek isteyen Galatasaray, geçen sezon son ana kadar kovalanan Sofyan Amrabat'ı tekrardan gözüne kestirdi.

Anlaşma sağlandı

Fotomaç'ın haberine göre sarı-kırmızılılar, istediği zaman bu transferi bitirebilecek pozisyona sahip. Okan Buruk'un bu sezonki öncelikli hedefi olmayan 27 yaşındaki oyuncuyla anlaşma sağlandı.

Amrabat'a imza attıracak

Fiorentina ile de önemli mesafe kat edildi. Sarı-kırmızılılar, listenin ilk sıralarında yer alan Fofana, Thuram ve Lemina'da mutlu sona ulaşamazsa Amrabat'a imza attıracak.

Süreci uzatmak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, kampa yeni orta sahasıyla gitmeyi planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler