Galatasaray'da Luyindama çıkmazı...

Akın Ungan
27.01.2022 - 23:04 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 23:11

Galatasaray'ın gönderilecekler listesinde bulunan 28 yaşındaki stoperi Christian Luyindama'nın transferi, zora girdi. Porto ve Antwerp ile görüşmeler devam ediyor.

Galatasaray'da Luyindama çıkmazı...

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de beklediği gibi bir performans gösteremeyen Galatasaray, kulüpten bazı isimleri göndererek, takımda ve mali yapıda boşluk açmak istiyor. Bunun için çalışmalarına devam eden Sarı-Kırmızılar'da Christian Luyindama transferi çıkmaza girdi.

Porto ve Antwerp geri çekildi

Galatasaray'da gitti gözüyle bakılan Christian Luyindama'da Antwerp ve Porto kulüpleri şu an için transferden çekildi. Aslan, iki kulüple de temaslarını sürdürüyor ancak ayrılığın zora girdiği kaydedildi.

Luyindama'nın bu sezonki performansı

8 Ocak 1994 doğumlu Christian Luyindama, ülkesi Kongo'nun DC Motema Pembe takımında futbola başladı. Sanga Balende, TP Mazembe ve Standard Liège gibi kulüplerde forma giyen 28 yaşındaki stoper, Galatasaray ile sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
Aslan orta sahasını buldu!
Habere Git

Şimdiye kadar Sarı-Kırmızılı forma ile 79 karşılaşmaya çıkan Luyindama, 5 gol, 2 asist kaydetti. Bu sezon ise 19 maçta görev alan tecrübeli stoper, 1 kez rakip takım ağlarını havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler