Galatasaray'da Marcao sürprizi: Sevilla kararını iletti!

Cem Ergün
27.06.2024 - 21:11 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 21:25

Sevilla, iki sezon önce Galatasaray'dan transfer ettiği Brezilyalı stoper Marcao hakkındaki kararını verdi. Sarı-Kırmızılılarda gündeme "Eski aşk" geldi.

Galatasaray'da Marcao sürprizi: Sevilla kararını iletti!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınından Vamos Mi Sevilla'nın haberine göre; Sevilla, takımdaki birkaç oyuncuya gelecek sezon planları arasında olmadıklarını iletti. O isimlerden birinin, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Marcao olduğu belirtildi. Detaylar...

Marcao, Yunanistan ve Türkiye'ye önerildi

Sevilla, kadrosundaki bazı isimlere kendilerine yeni bir takım bulmaları gerektiğini duyurdu. Haber detayında, yolların ayrılması planlanan isimlerden biri olan Marcao'nun, Yunanistan ve Türkiye'de yer alan takımlara önerildiği ifade edildi.

Galatasaray gelişmesi

Marcao'nun, eski kulübü Galatasaray'a önerildiği belirtilirken, Sarı-Kırmızılıların bu teklife "Hayır" demediği ve ilgi gösterdiğinin altı çizildi.

Bonserviste indirime hazırlar

Sevilla'nın, Brezilyalı savunmacının bonservis bedelinde indirime gitmeye hazır olduğu aktarılırken, Marcao'nun yıllık maaşının transferi zorlaştırdığı yazıldı.

13 milyon Euro'ya transfer oldu

2022-23 sezonu başında Galatasaray'dan, Sevilla'ya 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Marcao, İspanyol devinden de yıllık 2 milyon Euro kazanıyor.

İki sezonda 21 maç

Sevilla'ya transfer olduğundan bu yana sakatlıkların da etkisiyle fazla forma şansı bulamayan 1.85'lik stoper, geride kalan iki sezonda 21 maçta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler