Galatasaray'da Marcao'nun alternatifi hazır! Ozan veya Kaan

26.08.2021 - 16:52 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 17:10

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray Kulübü, Marcao Teixeira'nın yerine Ozan Kabak veya Kaan Ayhan ikilisinden birini düşünüyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Marcao'nun alternatifi hazır! Ozan veya Kaan

AJANSSPOR - HABER

 

Yaz transfer sezonunun bitimine günler kala Galatasaray'da yerli harekatı başladı. Marcao Teixeira'nın takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayıp kırmızı kartla atılmasından sonra, yönetim ve teknik heyet; Brezilyalı savunmacının satılmasını kararlaştırdı. Önceki gün, Krasnodar ve Napoli kulüpleri Galatasaray'la temasa geçti de. Öte yandan, Terim; Marcao'nun yerine iki yerliden birini istiyor. Ya Ozan Kabak ya da Kaan Ayhan. 

Marcao bardağı taşırdı

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Giresunspor maçında, kendi yarı sahasını aşıp takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao, teknik heyetin sabrını tüketti. Galatasaray kariyerinde 3 kez kırmızı kart gören Brezilyalı, son vukuatından ötürü 8 maç ceza aldı. Takımın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim ise, bu bölgeye daha profesyonel, daha disiplinli bir ismi kazandırma niyetinde. 

Pazarlıklar sürüyor

Bir süredir Krasnodar'ın istediği Marcao'ya, son olarak İtalya'dan Napoli de talip oldu. Serie A temsilcisi, Brezilyalı savunmacıyı kiralamak istedi. Krasnodar da 8 milyon Euro sunmuştu. Galatasaray yönetimi, transfere ilişkin henüz karar almadı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray bir teklifi reddetti ikincisini değerlendiriyor: Marcao yolcu
Habere Git

İkamesi Ozan veya Kaan

Galatasaray'da Marcao'nun yerine getirilmesi planlanan isimler ise hazır. Teknik heyet, bu noktaya Kaan Ayhan'ı veya Ozan Kabak'ı istiyor. Marcao'dan gelecek para da iki oyuncudan birinin bonservisinde kullanılacak. Milliyet'teki haberde, Galatasaray'ın yerli tercihini bu futbolculardan yana kullanacağı iddia edildi. 

Ajansspor sordu, Terim cevapladı!

Ajansspor'un Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, önceki gün Fatih Terim'e basın toplantısında şu soruyu sordu:

 

"Hocam 3 yerli oyuncu kuralıyla ilgili geçen maçta açıklama yapmıştınız. Baktığınızda Taylan, Kerem ve Berkan görünüyor. Halil transferi veya yerli kaleci transferi olası Gedson transferinde zorunlu hale mi geliyor?"

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den yabancı kuralıyla ilgili flaş yorum: Başka formüllerimiz var
Habere Git

Terim ise, Burhan Can Terzi'nin sorusunu şu şekilde cevapladı:

 

"Burada matematiğe döneceğiz. Yerlilerden çok iyi oyunculara döneceğiz. Başka formüllerimiz var. Bunlar hayata geçebilir. Sadece Gedson'la ilgili değil, yerli oyuncularımızla ilgili. Bir sıkıntımız olmayacaktır."

İlgini Çekebilir
Gedson, Kaan, Umut, Ljajic... Çebi, transferde son durumu anlattı
Habere Git

Beşiktaş da istiyor!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir gün önce basın mensuplarıyla Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldi. Bir gazetecinin, "Umut Meraş ve Kaan Ayhan" sorusuna Başkan Çebi şu cevabı verdi:

 

"Her ikisine dair isteğimiz devam ediyor. Gurur duyuyorum onlarla çünkü hepsi doğru isimler. Bizi güzel temsil ediyorlar. Bize bırakmıyorlar ama uğraşıyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler