Galatasaray'dan Marcao ve Sofiane Feghouli sakatlığı açıklaması

Ali Bozkurt
27.04.2022 - 19:37 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 19:43

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın idman raporunu yayınladı. Altay maçında sakatlanan Marcao ve Feghouli açıklaması geldi.

Galatasaray'dan Marcao ve Sofiane Feghouli sakatlığı açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarının raporunu yayınladı. Sarı-Kırmızılılar, Marcao'nun sakatlığını açıklarken Feghouli'nin de son durumu hakkında açıklamalarda da bulundu. İşte tüm detaylar...

Antrenman raporu açıklandı

Galatasaray, resmi sitesinden yaptığı açıklamada ''Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 35. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yapılan antrenman öncesinde Çanakkale’de düzenlenen turnuvada fair play ödülü alan U12 takımı oyuncusu Mervan ve arkadaşları A Takım ile bir araya geldi. Kısa bir gösteri  maçı da yapan oyuncular, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Antrenman ısınma ve çeviklik hareketleriyle başladı. Ardından sakatlık önleyici bir calışma gerçekleştirildi. Dar alanda top kapma/pas çalışmasıyla devam eden antrenman hücum organizasyonları ve dar alanda gruplar halinde çift kale maçlarla tamamlandı.'' duyurusunu yaptı.

Marcao'nun sakatlığı belli oldu! Feghouli, takımla çalıştı

Sarı-Kırmızılılar, Feghouli'nin takımla birlikte çalıştığını duyururken Marcao'nun da sakatlığının ne olduğunu açıkladı. Cimbom, ''Tedavisi tamamlanan Sofiane Feghouli antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Son oynadığımız Altay maçında sol arka adalesinde ağrı hisseden ve oyuna devam edemeyen Marcao’nun yapılan MR tetkiklerinde orta düzeyde zorlanma tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı. '' ifadeleri kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler