Galatasaray'da Mauro Icardi, Wanda Nara'nın sözünü dinledi! Dünya konuşuyor

Cüneyt Muharremoğlu
06.11.2022 - 13:25 | Son Güncellenme: 06.11.2022 - 19:50

Wanda Nara ayrılığı nedeniyle magazin basının dilinden düşmeyen Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde attığı gollerden sonra İtalya, Fransa ve Arjantin'de gündem oldu.

Galatasaray'da Mauro Icardi, Wanda Nara'nın sözünü dinledi! Dünya konuşuyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint Germain'den transfer ettiği Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde attığı iki golle yıldızlaştı. İtalya Serie A'da iki kez gol krallığına ulaşan, 1 kez yılın futbolcusu seçilen Arjantinli'nin perfomansı İtalya, Fransa ve Arjantin basınında de yer buldu. 

Wanda Nara'dan ayrıldı, Arjantin'e gitti

Mauro Icardi, Wanda Nara'nın "ayrıldık" açıklaması sonrası Adana Demirspor karşılaşmasında oynamayarak Arjantin'e gitmişti. Icardi, İstanbul'a dönerken sosyal medyasından 'mutlu' olduğunu söyledi.

Wanda Nara'dan Icardi'ye: Sahada uğraşması gerek!

O dönem sahadaki performansıyla ilgili eleştirilen Icardi'ye ayrıldığı Wanda Nara'dan uyarı geldi. Nara, sosyal medyasından "Icardi'nin kariyeri için her şeyi yaptım. Mauro için bir tek kramponları giyip sahaya çıkmadığım kaldı. Benim işim ona bulabileceği en iyi sözleşmeyi bulmak ve şu anda Arjantin Milli Takımı'ndaki oyuncuların yarısından daha iyi bir sözleşmeye sahip. Tekrar söylüyorum; Mauro eskisi gibi harika bir golcü olabilir ancak her şey ona bağlı. Ben onun için evrak işleriyle uğraşıyorum, onun da sahada uğraşması lazım" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray paylaştı, Icardi Kartal'ı ağlattı!
Habere Git

Wanda Nara'nın sözünü dinledi

Wanda Nara'nın bu açıklamasının ardından Mauro Icardi'nin performansı yükselmeye başladı. Önce Alanyaspor karşılaşmasında Süper lig'deki ilk golü ve asisti geldi. Arjantinli futbolcu, Beşiktaş derbisinde ise biri sol ayak biri kafayla iki güzel gole imza attı.

Dünya basınında Mauro Icardi: İstanbul'u salladı

Sık sık özel hayatı ile gündeme gelen Icardi bu kez attığı gollerle dünya basınında yer aldı. Arjantinli oyuncuyla ilgili çıkan haberler şöyle...

La Gazzette Dello Sport (İtalya): Icardi İstanbul'u salladı. Beşiktaş'a karşı iki gol ve İtalya'dan sonra bir başka derbi imzası daha...

Corriere dello Sport (İtalya):  Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin akşam saatlerinde farklı alanlarda şovları vardı. Rai Uno'nun konuğu Wanda Nara, 'Yıldızlarla Dans Et' programında sahne alırken, PSG ve Inter'in eski golcüsü Galatasaray'ı Boğaziçi derbisinde başarıya götürdü.

Sky Sport (İtalya): Arjantinli için gala gecesi... Mauro Icardi, Beşiktaş'a karşı derbide iki gol attı.

Tutto Mercato (İtalya): Süper Icardi! Beşiktaş derbisinde iki gol ve zafer. İlk golü saatte 124 kilometre hızla giden bir yarış arabasıydı.

"Gerçek bir yeniden doğuş"

RMC Sport (Fransa): İstanbul derbisinde Mauro Icardi'den muhteşem vole. Galatasaray'da gerçek bir yeniden doğuş. PSG'de hayalet gibi oynayan Mauro Icardi, Galatasaray'da küllerinden yeniden doğuyor.  Icardi'nin aklı tamamen futbola çevrilmiş görünüyor ki bu  her zaman böyle değildi.

Le Parisien (Fransa): Icardi, İstanbul derbisinde duble yaptı. Takım arkadaşlarıyla yaşadığı sevinç, Galatasaray taraftarlarıyla olan birlikteliği...  Mauro Icardi'yi son düdükle birlikte bu kadar mutlu görmeyeli uzun zaman oldu.

İlgini Çekebilir
Böyle yorumladılar: Galatasaray karakter koydu, Beşiktaş'ın seri yanlışları
Habere Git

"Icardi, Türk darbesinde alev aldı"

TYC Sports (Arjantin): Icardi'den Beşiktaş derbisinde Galatasaray için biri harika iki gol..

Unosantafe (arjantin): Mauro Icardi, Türk derbisinde alev aldı.

La Nacion (Arjantin): Icardi bir kez daha golleriyle gündemde. Icardi için Türkiye'de oynamak medyadan uzaklaşmak demekti. Icardi, haftalarca Wanda Nara ile yaşadıkları sallantıdaki ilişkileriyle gündeme geldi. Ancak oyuncu futbolun merkezine döndü. Icardi, Beşiktaş derbisinde sınırlarını aştı. Icardi, iki muhteşem golle Galatasaray'a galibiyeti getirdi.

"Wanda Nara'dan uzakta iki harika gol attı"

Infobae (Arjantin): Galatasaray-Beşiktaş derbisinin sonucunu Icardi belirledi.

Clarin (Arjantin): Wanda Nara'dan uzakta olan Icardi, Galatasaray için önemli olan maçta iki muhteşem gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler