Galatasaray'da mecburi ayrılık! Yusuf Demir kararı

Özgür Koç
13.07.2024 - 13:46 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 13:52

Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir ayrılık kapıda. 21 yaşındaki futbolcuya kulüp aranıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da mecburi ayrılık! Yusuf Demir kararı

Galatasaray, sezonun ilk hazırlık maçında karşılaştığı LASK Linz'e 3-2 mağlup olmuştu. Bu maçta bazı bireysel performanslar, taraftarları heyecanlandırsa da kadro çalışmaları kapsamında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yusuf Demir'e mecburi arayış

Fanatik'te yer alan habere göre; geçen sezonu İsviçre’de kiralık olarak geçiren, ancak beklentilerin altında kalan Yusuf Demir, Galatasaray’a geri döndü ve kampa katıldı.

6 milyon Euro’luk bir bonservis yatırımı yapılan 21 yaşındaki oyuncu, LASK Linz maçındaki etkili oyunuyla şaşırtıp Okan Buruk’tan övgü alsa da bu sezon yabancı statüsünde sayılacağı için kadroda düşünülmüyor. 

Kiralık gönderilecek

Galatasaray, 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcuya kiralık gideceği ve yeterli süreyi alabileceği bir kulüp arıyor.

Eyüpspor peşinde

Sarı-Kırmızılılar, Yusuf’un bu kez Avrupa’da değil, Türkiye’de oynaması yönünde çalışmalar yapıyor. Son olarak Eyüpspor’un Yusuf’la bir görüşme yaptığı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler