Galatasaray'da 25 Maçına Çıkan Dries Mertens'in Sözleşmesi 1 Yıl Uzadı

Burak Alaca
14.04.2023 - 21:54 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 21:59

Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, Kayserispor karşısında 25. maçına çıktı ve sözleşmesindeki 1 yıl uzatma opsiyonu devreye girdi.

Galatasaray'da 25 Maçına Çıkan Dries Mertens'in Sözleşmesi 1 Yıl Uzadı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray evinde Kayserispor’u konuk ediyor. Bu maç ile beraber Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'in sözleşmesindeki uzatma opsiyonu devreye girdi.

Mertens 25'ledi sözleşmesi uzadı

Galatasaray’da karşılaşmaya ilk 11 başlayan Belçikalı yıldız Dries Mertens bu maç ile beraber bu sezon sarı kırmızılı forma ile 25. maçına çıktı ve sözleşmesindeki opsiyon devreye girdi. Yıldız oyuncunun kontratı böylelikle 1 yıl uzamış oldu.

İtalyan devinden geldi

İtalyan devi Napoli’de 9 sezon forma giyen 35 yaşındaki odana oyuncusu geçtiğimiz sezonun sonunda sözleşmesinin tamamlanmasının ardından kulüpten ayrılmıştı. Adı Juvenstus ile de anılan Mertens seçimini Galatasaray’dan yana kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Mertens gelişmesi! Sözleşmesi...
Habere Git

Napoli tarihinde zirvede

Napoli formasını 9 sezonda 397 kez sırtına geçiren Belçikalı 148 kez fileleri havalandırarak kulüp tarihinin en golcü ismi oldu.

Hücumda kilit rol

Galatasaray forması ile 25 maça çıkan Dries Mertens, Mauro Icardi ile beraber hücum hattındaki en büyük silahlardan biri oldu. 35 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 6 kez fileleri havalandırdı ve 3 defa da arkadaşlarına gol pasını yolladı.

Senin için hazırladığımız haberler