Galatasaray'da Dries Mertens'in Son Durumu Belli Oldu

İsa Kethüda
21.03.2023 - 08:58 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 09:06

Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen, Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarını kaçıran Belçikalı yıldız Dries Mertens'in son durumu belli oldu...

Galatasaray'da Dries Mertens'in Son Durumu Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Konyaspor'a 2-1 mağlup olan ve uzun bir aradan sonra yenilgiyle tanışan Galatasaray'da yıldız oyuncu Dries Mertens'in son durumu belli oldu.

Mata'ya ayrı program

Fanatik'te yer alan habere göre; fiziksel olarak bir türlü toparlanmayan ve takım seviyesinin çok altında bir performans sergileyen Juan Mata'ya, Milli arada toparlanması adına özel bir çalışma programı verildi. Yardımcılarıyla bir görüşme yapan Okan Buruk'un, Mata'nın bu haliyle sezonun geri kalan bölümünde oynamasının çok zor olduğunu ilettiği öğrenildi.

Galatasaray'da Dries Mertens seferberliği

Galatasaray'da Dries Mertens seferberliği... Belçikalı forvetin sakatlığı sebebiyle forma giyemediği Kasımpaşa maçını zor kazanan, Konyaspor deplasmanından ise mağlup dönen Sarı-Kırmızılılar'da hedef Milli ara sonrasındaki Adana Demirspor karşılaşması.

İlgini Çekebilir
Masaya bacağını koyup, paçayı sıvadı
Habere Git

Okan Buruk görüştü

35 yaşındaki forvete özel bir tedavi ve geri dönüş programı hazırlayan sağlık ekibi, Adana Demir sınavına deneyimli oyuncuyu yetiştirmek üzere her yolu deneyecek.

Okan Buruk da öğrencisiyle görüşerek, kendisini Adana mücadelesine hazırlamasını talep etti. Mertens'in durumunun iyiye gittiği, Milli ara dönüşünde mutlaka sahada olmak istediği de gelen haberler arasında.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Galatasaray ile 22 maça çıkan Mertens, 6 gol ve 3 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
VAR kayıtları elimizde!
Habere Git

Yıldız oyuncu sezon başında İtalyan ekibi Napoli'den ayrılmış ve sarı-kırmızılı takıma transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler