Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi!

Salim Manav
15.06.2021 - 10:43 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 11:01

Galatasaray'da Mısır Olimpik Milli Takımı'na çağırılan Mostafa Mohamed'e sarı kırmızılılar izin vermemişti. Yaşanan süreçten sonra Mohamed atağa kalkıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi!

Galatasaray yaşanacak seçim nedeniyle transfer ve Fatih Terim konusunda henüz bir gelişme yaşanamazken elde futbolcularla ilgili de adım atılamıyor. Öte yandan Mostafa Mohamed konusunda da kriz çıktı.

Olimpiyatlar kafasını karıştırdı

Fotomaç'ın haberine göre Mostafa Mohamed, iki arada bir derede kaldı. Bir tarafta kulübünün Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları olması, diğer tarafta aynı tarihte Mısır Milli Takımı ile birlikte Tokyo Olimpiyatı'na davet alması golcü oyuncunun kafasını karıştırdı.

Giderse Devler Ligi maçında yok

23 yaşındaki futbolcu, Olimpiyat'a katıldığı takdirde Cim Bom'un Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme karşılaşmalarında oynayamayacak.

Tarihler çakışıyor

Avrupa arenasında Galatasaray bu turdaki ilk maçını 20-21 Temmuz'da oynarken, Mısır'ın ilk maçı ise 22 Temmuz'da İspanya ile olacak.

Gamal: 'Umarız oynar'

Mostafa Mohamed'in izin almak üzere İstanbul'a gideceği belirtildi. Mısır Olimpik Milli Takımı Antrenörü Moatmed Gamal, "Mustafa, kulübünün yetkililerle görüşmek üzere Türkiye'ye gidiyor. Futbolcunun olimpiyatlarda olabilmek adına büyük bir umudu var" dedi.

'En etkili oyuncularımızdan'

Mısır Futbol Federasyonu Başkanı Ahmed Mujahid de, "Mustafa Muhammed olimpiyat takımındaki en etkili oyuncularımızdan bir tanesi ve kendisi Tokyo olimpiyatlarında olmayı çok istiyor.

Biz de şu an kendisinin olimpiyat takımında olabilmesini sağlamak adına çalışıyoruz, umarız oyuncu olimpiyatlarda olacak" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler