Galatasaray'da Muğdat Çelik gelişmesi! Ayrılıyor mu?

01.06.2019 - 15:40 | Son Güncellenme: 01.06.2019 - 18:40

Galatasaray'da Muğdat Çelik gelişmesi! Ayrılıyor mu?

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon için kadrosunda yapılanmaya gidecek. Sarı-kırmızılı takımda bazı isimlerle yolların ayrılması bekleniyor. O isimlerden birinin de Muğdat Çelik olduğu gündeme geldi. Muğdat Çelik, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Son ayrıntılara Ajansspor ulaştı. İşte son gelişmeler...

Muğdat Çelik'in gelecek sezon kadroda düşünülmediği gündeme geldi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamladı. Sarı-kırmızılılar, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda Muğdat Çelik'in gelecek sezon için kadroda düşünülmediği gündeme geldi.

Son karar Fatih Terim'de

Muğdat Çelik'e, Demir Grup Sivasspor'un talip olduğu iddia edildi. Muğdat Çelik cephesinde ise bekleyiş devam ediyor. Son kararı ise teknik direktör Fatih Terim verecek.

Muğdat, memleketi Mersin'de bekleyişte

Sarı-kırmızılı futbolcu, şu anda Mersin'de ailesiyle birlikte vakit geçiriyor. Muğdat'ın, Galatasaray ile yeni bir görüşme daha yapacağı ve bekleyişte olduğu öğrenildi. 

Muğdat Çelik bu sezon kaç maçta oynadı?

Muğdat Çelik bu sezon Galatasaray'da 33 maçta 269 dakika süre aldı ve 2 gole imza attı. Muğdat ilk gollerini, 34.haftada Sivasspor ile oynadıkları maçta atmıştı. 

Muğdat Çelik'in sözleşmesinde yer alan o madde...

Akhisarspor'dan Galatasaray'a transfer edilen Muğdat Çelik'in sözleşmesinde '20 TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında ilk 11'de oyuna başlar ise sözleşme bir sezon için kendiliğinden uzayacaktır' maddesi yer alıyordu.

Muğdat Çelik, Galatasaray'da ne kadar kazanıyor?

Muğdat ilk sezonu için bonuslar hariç 2 milyon TL sabit transfer ücreti ve 500 bin TL de imza parası ödedi. 1+2 yıllık opsiyonlu sözleşmeye imza atan Muğdat'ın durumunun Ramazan Bayramı sonrası netlik kazanması bekleniyor. 

Muğdat Çelik'e 3 kulüpten transfer teklifi

Galatasaray forması giyen Muğdat Çelik'e Spor Toto Süper Lig'den 3 kulübün talip olduğu ancak; öncelikli olarak sarı-kırmızılı kulüpten gelecek geri dönüşün beklendiği öğrenildi. 

Muğdat Çelik'in önceliği Galatasaray

Eğer Galatasaray, Muğdat Çelik ile yolları ayırmaya karar verirse futbolcuya gelen teklifler masaya yatırılacak. 29 yaşındaki futbolcu, düzenli olarak şans bulması halinde başarılı olacağına inanıyor. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler