Galatasaray'da Muslera'nın performansı endişe verici! Ligin en kötüsü...

Orhan Gülek
27.09.2021 - 12:50 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 17:41

Galatasaray'da formundan uzak olan Fernando Muslera, pozisyon başına yediği gol oranında ligin en kötüsü konumunda bulunuyor.

Galatasaray'da Muslera'nın performansı endişe verici! Ligin en kötüsü...

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Göztepe maçında yediği golde kalesini erken boşaltması nedeniyle eleştirilen deneyimli file bekçisi Muslera, bu sezonki kötü performansıyla gündemden düşmüyor.

24 gol pozisyonunda 10 gol yedi! 

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Süper Lig'de geride kalan 7 haftalık süreçte kalesine gelen 24 gol pozisyonunda 10 gol yedi. Kurtarış yüzdesi %58 olan Muslera, bu alanda ligin en kötü kalecisi konumuna geriledi.

Geçen sezon ligin en iyisi Muslera'ydı

Öte yandan Muslera, geçen sezonlarda kurtarış yüzdesini %80'lere çıkarmış ve ligin en iyisi olmuştu.

Fatih Terim: "Muslera iyi ki o golü yedi"

Ayrıca sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada Göztepe'nin attığı golde Muslera'nın golü yemesinin kendileri açısından daha iyi olduğunu, aksi takdirde maçın geri kalanını 10 kişi tamamlamak zorunda kalacaklarını ifade etmişti.

Terim "Galip geldiğimiz için mutluyum. Hak ettiğimiz 3 puanları alamadık ama bugün hak ettiğimiz 3 puanı zor da olsa aldık. Kaleyi bulan ilk top gol oldu, iyi ki gol oldu, çünkü Muslera kırmızı görebilirdi" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler