Mustafa Cengiz ve Fatih Terim, statta bir arada

14.01.2021 - 11:43 | Son Güncellenme: 14.01.2021 - 13:47

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, saat 14:00'da GS TV'ye gündeme dair açıklamalar yapacak. Fatih Terim'in sözleri ve transfer hakkında açıklamalar da yapması bekleniyor. İşte detaylar...

Mustafa Cengiz ve Fatih Terim, statta bir arada

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, saat 14.00’te kamuoyunu bilgilendirme toplantısı yapacak.

Mustafa Cengiz'in bu toplantıda neler söyleyeceği merakla bekleniyor. Cengiz’in bu toplantıda söyleyeceği bazı başlıklar belli oldu.

Merak ediliyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan sonra yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenirken başkan Mustafa Cengiz bu saat 14.00’te toplantı yapmaya karar vermişti.

Özel açıklama yapılmadı

Dün başkanın, Terim’in görevine son vereceği yönünde bir çok iddia özellikle sosyal medyada gündem oluştururken, kulübün resmi sitesinden konuyla ilgili bir açıklama yapılmamıştı.

"İstifa etsem ne olacak?"

Taraftarlar “Tek Hizmet İstifa” hashtagiyle Galatasaray yönetimini istifaya davet etti. Başkan Mustafa Cengiz’in bugünkü toplantıda istifa konusuna değineceği ve “Seçime gidemiyoruz, istifa etsem ne olacak?” şeklinde konuşacağı belirtildi. Son gelen bilgiler Mustafa Cengiz’in herhangi bir görevden alma hamlesi yapmayacağı yönünde.

Fatih Terim ne demişti?

Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçının ardından, "Benim kimseyle bir görüşmem olmadı. Ben malumu ilan ettim. Kimsenin bilmediği bir şeyi söylemedim. Herkes yazarken konuşurken bir şey yok, ben söylerken mi? Doğrusu bu. O konular çok uzun ama bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Kişilere, gruplara değil Galatasaray’a sözüm var, Galatasaray’a emeğim var. Zaten Mayıs ayında hem sözüm hem kontratım bitiyor. Sözüm sözdür. Sözümde durmaya da devam edeceğim. O yüzden canımız sağ olsun, canınız sağ olsun demek en doğrusu" demişti.

FATİH TERİM: "ARKAMDA 25 MİLYON VAR" AÇIKLAMALARINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ.

Statta bir araya geldiler.

Başkan Mustafa Cengiz, Terim'i stada davet etti. Fatih Terim ile Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı’nda bir araya geldi.

Senin için hazırladığımız haberler