Galatasaray'da Yasin Küçük'le yollar ayrıldı

27.06.2022 - 19:35 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 20:03

Galatasaray'da futbolda başlayan değişim devam ediyor. Sarı kırmızılılarda Sensibile, Torrent ve ekibinin ardından bir isimle daha yolla ayrıldı.

Galatasaray'da Yasin Küçük'le yollar ayrıldı

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından futbolda yaşanan değişim devam ediyor. Sarı kırmızılılarda Sportif Direktör Sensibile ile başlayan teknik direktör Domenec Torrent ve ekibi ile devam eden ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

Ergün ve Buruk görevde

Cimbom'da Cenk Ergün futbol direktörlüğü görevine getirilirken, teknik direktör sorunu ise sarı kırmızılı takımın eski oyuncularından Okan Buruk ile çözülmüştü. Sarı kırmızılar genç teknik adamla 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

Ayhan Akman da dönüyor

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve antrenörü olan Ayhan Akman futbolda yaşanan değişimle birlikte Florya'ya geri dönen isimlerden oldu. Sarı kırmızılı kulüpten resmi açıklama gelmese de Akman'ın Galatasaray'da Cenk Ergün ile birlikte çalışacak. 45 yaşındaki futbol adamının Galatasaray’ın yeni idari sorumlusu olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk startı verdi, ilk hedefini açıkladı!
Habere Git

Yasin Küçük'le yollar ayrıldı

Öte yandan Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'da 2012-2013 sezonundan bu yana görev yapan 38 yaşındaki atletik performans antrenörü Yasin Küçük ile yollar ayrıldı. 

Buruk sinyali vermişti

Okan Buruk, kendisi için düzenlenen imza töreninde teknik ekibinde yer alacak isimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır çalıştığım kendi ekibim var, onlarla geliyorum. Yeni katılacak isimler de olacak. Bununla ilgili açıklamalar yapılacak." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler