Galatasaray'da Okan Buruk'tan Mauro Icardi kararı! Sezonun kalanında geçerli olacak
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Galatasaray'da Teknik Diretüör Okan Buruk, Osimhen'in yokluğunda gol yollarında takımı sırtlaması beklenirken Trabzonspor deplasmanında hiçbir varlık gösteremeyen Mauro Icardi için önemli bir karar aldı.

- Haberin Kaynağı:
- Türkiye Gazetesi
Galatasaray'da Trabzonspor maçındaki performansı nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Mauro Icardi'ye bir kötü haber daha geldi.
Kredisini tüketti
Okan Buruk'un yarın Göztepe ile oynanacak erteleme maçında yedek kulübesine çekmeyi planladığı Icardi'nin Trabzonspor maçında tüm kredisini tükettiği ileri sürüldü.
Kalan maçlarda ilk 11'de forma giymeyecek
Sarı kırmızılı takımın teknik patronunun sezonun kalan karşılmaşmalarında Arjantinli futbolcuyu ilk 11'de oynatmayacağı kaydedildi.
Takımdaki geleceğini de zora soktu
Galatasaray'da 4. sezonunu geçiren ve "en çok gol atan yabancı futbolcu" olarak kulüp tarihine adını yazdıran Mauro Icardi, takımdaki geleceğini de zora soktuğu belirtiliyor. Sezon sonunda bitecek sözleşmesi hala yenilenmeyen 33 yaşındaki futbolcunun bu performansı nedeniyle yeni kontrat teklifi almasının zor olduğu vurgulandı.
"Beni istediğiniz kadar eleştirin, arkamdakiler güvende"
Öte yandan Mauro Icardi, Trabzonspor maçındaki performansıyla ilgili eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından, takım arkadaşlarının şampiyonluk kupasına doğru yöneldiği, kendisinin ise en önde durarak Galatasaray'a atılan okları tek başına göğüslediği resmedildiği paylaşımında "Beni istediğiniz kadar eleştirin, arkamdakiler güvende. Sonunda şampiyon biz olacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Osimhen'in yokluğunda 3. kayıp
Victor Osimhen'in yokluğunda görev ilk 11'de çıktığı Kocaelispor ve Konyaspor maçlarını kaybeden Galatasaray, Trabzonspor maçında da puansız ayrıldı
Performansı
Bu sezon 40 maçta 1789 dakika görev yapan Mauro Icardi 15 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi.




