Galatasaray'da Okan Kocuk geri mi dönüyor? Cimbom, kararını verdi!

Orhan Gülek
25.12.2021 - 15:57 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 16:02

Son dakika spor haberleri... Galatasaray, Muslera'nın sakatlığında Giresunspor'a kiraladığı Okan Kocuk'u geri çağırma kararı aldı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da Okan Kocuk geri mi dönüyor? Cimbom, kararını verdi!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray’da Fernando Muslera’nın sakatlığı sebebiyle kaleye geçen İsmail Çipe, performansıyla geçerli not alamadı. Mart’tan önce dönmesi zor görünen Muslera’nın yokluğunda kaleyi sağlama almak isteyen Cimbom, sezon başında kiralık olarak Giresun’a gönderdiği Okan Kocuk’u geri çağırma kararı aldı. 

Giresunspor'dan Galatasaray'a yardım eli

Okan’ın sözleşmesinde geri çağırma maddesi bulunmamasına rağmen daha önce Galatasaray’a yardımcı oluruz şeklinde açıklama yapan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Sarı-Kırmızılı yönetimden gelen talebi olumlu karşıladı.

Galatasaray, kaleci sorununu para harcamadan çözdü

Devre arasında takıma takviye yapmak için bütçe ayıran Başkan Burak Elmas ve yönetimi, böylelikle kaleci sorununu para harcamadan çözdü. Böylelikle Okan, yarım sezonun ardından yuvasına dönmüş oldu.

Okan Kocuk'un performansı

GZT Giresunspor formasıyla bu sezon 14 lig maçında toplam 1260 dakika süre alan Okan Kocuk, kalesinde 12 gol gördü. Deneyimli eldiven 5 lig maçında ise kalesini gole kapatmayı başardı.

En fazla penaltı kurtaran kaleci


2018-19 sezonundan bu yana kalesine gelen 16 penaltının 7'sinde gole izin vermeyen Okan Kocuk, bu alanda Süper Lig'de en fazla penaltı kurtaran eldiven konumunda bulunuyor. Hürriyet'in haberine göre; Bu sezon rakiplerinin kullandığı 4 penaltıdan 3'ünü kurtaran Kocuk'un kariyerinde toplam 11 penaltı kurtarışı bulunuyor. Penaltılarda kalesinde gördüğü toplam gol sayısı ise 16.

Senin için hazırladığımız haberler