Galatasaray'a geri dönen Okan Kocuk'un takımdan ayrılabileceği ileri sürüldü

09.06.2022 - 11:32 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 13:19

Galatasaray'a, Giresunspor ile olan kiralık sözleşmesinin biterek takıma dönmesini biterek dört gözle beklediği kaleci Okan Kocuk'tan şok haber geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'a geri dönen Okan Kocuk'un takımdan ayrılabileceği ileri sürüldü

Galatasaray geride kalan sezonda Muslera'nın sezon içerisinde yaşadığı sakatlığın ardından kalede büyük problem yaşamış ve sarı kırmızılılar devre arasında Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen sözleşmeli kalecileri Okan Kocuk'u geri çağırmak için girişimlerde bulunmuşlardı. Giresunspor cephesinin onay vermemesi nedeniyle 26 yaşındaki kalecinin Galatasaray'a dönüşü sezon sonuna kalmıştı.

Dört gözle bekleniyordu

Yeni sezon öncesi Muslera'nın sağlığına kavuşması ve Okan Kocuk'un takıma dönecek olmasıyla kalede sıkıntı yaşamayacağını düşünen Galatasaray'a Okan'dan gelen haberle sarsıldı.

Takımını kümede tuttu

Geçtiğimiz sezon Giresunspor'un kümede kalmasında Okan Kocuk önemli bir pay sahibi olmuştu. Kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden Galatasaray'a dönen tecrübeli kaleci ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da resmi açıklama: Marcao dahil kimseye teklif yok, Torrent 'evet' dedi...
Habere Git

Yedek kalmak istemiyor, ayrılabilir

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'da kalması durumunda Muslera'nın arkasında bekleyeceğini düşünen Okan Kocuk'un artık yedek kalmak istemediği ve bu nedenle sarı- kırmızılı takımdan ayrılık kararı alabileceği belirtiliyor. Okan'ın yönetim ve teknik direktör belirsizliğinin sona ermesinin ardından harekete geçeceği iddia ediliyor.

Sözleşmesi 2023'te bitiyor

Okan Kocuk'un Galatasaray'la 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Deneyimli eldiven geçen sezon Giresunspor'la 32 maça çıktı. Bu maçlarda kalesinde 38 gol görürken, 9 maçta rakiplere gol izni vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler