Galatasaray'da operasyon başladı! Nzonzi'den sonra 5 oyuncu daha...

13.12.2019 - 23:59 | Son Güncellenme: 14.12.2019 - 00:02

Galatasaray'da operasyon başladı! Nzonzi'den sonra 5 oyuncu daha...

TFF Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı 14 maçt 23 puan toplayabildi. Ligde 7. sırada bulunan ve UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'na 1 puanla son sırada veda eden Galatasaray'da bugün Fransız orta saha oyuncusu Steven Nzonzi son antrenmandaki disiplin davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Teknik direktör Fatih Terim'in devamlı olarak devre arası transfer dönemini işaret ettiği sarı kırmızılılarda Nzonzi ile birlikte 5 oyuncunun daha bileti kesildi.

 

İşte o isimler...

Mariano

Galatasaray'ın iki sezonda elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mariano, Fatih Terim tarafından bileti kesilen isimlerin başında geliyor. Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Mariano'yu Ocak ayında elden çıkartmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, hem yabancı kontenjanında yer açacak hem de maaş alanı açacak.

Yuto Nagatomo

Akciğerinde yaşadığı sorundan dolayı Galatasaray'ın düzenli olarak kullanamadığı Nagatomo da Fatih Terim'in gözden çıkarttığı isimler arasında. Emre Taşdemir, Ömer Bayram ve Martin Linnes gibi sol bek opsiyonları elinde bulunan Fatih Terim, Japon futbolcuya teklif gelmesi durumunda Ocak ayında elden çıkartılması yönünde görüş bildiriyor.

Jean Michael Seri

Galatasaray'dan çok büyük umutlar ile kiraladığı Seri, şu ana kadar ortaya koyduğu performansla Fatih Terim'i en büyük hayal kırıklığına uğratan isimlerin başında geliyor. Ocak ayında yapılacak transferler için yabancı kontenjanı açmak zorunda olan Galatasaray, Ocak ayında Seri'nin ayrılması için Fulham ile görüşmelere başladı. Seri ayrılmazsa sözleşmesi donduralacak.

Sofiane Feghouli

Galatasaray'daki performansıyla her zaman tartışma konusu olan ve alacaklarından dolayı sarı-kırmızılı yönetim ile karşı karşıya kalan Feghouili, Ocak ayında satış listesine koyulan bir diğer isim. Galatasaray'ın hem maaş yükünden kurtulmak hem de bonservis geliri elde etmek için temel planları arasında yer alan Feghouili'nin ilk yarının geri kalanında yedek kulübesinde oturması bekleniyor.

Younes Belhanda

Fatih Terim'in her fırsatta sahip çıktığı ancak taraftarlar ile arasındaki bağ tamamen kopan Belhanda'da da Ocak ayında iyi bir teklif gelmesi durumunda satılacak oyuncular arasında yer alıyor. (A Spor)

Senin için hazırladığımız haberler