Galatasaray, Elneny ile anlaşma sağlandı

Salim Manav
03.11.2021 - 09:20 | Son Güncellenme: 03.11.2021 - 09:32

Galatasaray'da son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Arsenal, Mısırlı orta saha Muhammed Elneny'nin transferi için prensip anlaşmasına vardı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, Elneny ile anlaşma sağlandı

AJANSSPOR-

İç transferde hareketlilik yaşanan Galatasaray'da gözler Ocak ayında yapılması planlanan transferlere çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim'in orta saha bölgesine transfer istediği belirtilirken İspanyol basını flaş bir iddia ortaya attı.

Önce kiralık sonra bonservisiyle 

Galatasaray'ın Elneny'yi önce 6 aylığına kiralayacağı iddia edilirken sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesinin bitmesiyle birlikte bonservisiyle kadrosuna dahil etmeyi planladığı aktarıldı.

Kiralama bedeli ödenmeyecek

Sarı Kırmızılıların, Elneny için Arsenal'e kiralama bedeli ödemeyeceği ifade edilirken oyuncunun 6 aylık ödemesini gerçekleştireceği iddia edildi. Galatasaray'ın Elneny'ye 6 aylık için 1 milyon 250 bin Euro ödeyeceği bonservisiyle kadrosuna katması halinde yıllık ücretinin 2.2 milyon Euro olacağı vurgulandı.

Galatasaray ve Arsenal anlaştı

Todofichajes'te yer alan habere göre Galatasaray ve Arsenal kulüpler, Mısırlı orta saha Muhammed Elneny'nin transferi için prensip anlaşmasına vardı. Mikel Arteta'nın geçtiğimiz sezondan beri kadroda düşünmediği Elneny'nin de Galatasaray'da oynama fikrine sıcak baktığı vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler