Galatasaray'da Osimhen kararı! Avrupa Ligi maçında forma giyecek mi?

30.09.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 09:37

Galatasaray'da Kasımpaşa maçında sakatlık yaşayan Nijeryalı forvet Victor Osimhen'in Avrupa Ligi'nde Rigas Skola maçında forma giyip giymeyeceği belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da Osimhen kararı! Avrupa Ligi maçında forma giyecek mi?

Galatasaray formasıyla ilk gollerini Rams Park'ta Kasımpaşa maçında kaydeden Victor Osimhen, ilk yarıda sol arka adalesinden sakatlanmış ve ikinci yarıya çıkamamıştı.

"Sakatlığım ciddi değil"

Galatasaray'da Kasımpaşa karşısında oyuna devam edemeyen Victor Osimhen, "Sakatlığım ciddi değil. Biraz ağrı hissettim. Devam etseydim kötü olabilirdi. Bir an önce Mauro'ya ve hocaya söyledim öyle çıktım." ifadelerini kullanmıştı.

Rigas Skola maçında riske edilmeyecek

Fanatik'in haberine göre; önemli bir durumunun olmadığını belirten Nijeryalı forvetin, Avrupa Ligi'nde 3 Ekim Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan Rigas Skola karşısında riske edilmemesi ve ligdeki Alanyaspor maçına saklanması bekleniyor.

Her maçta skora katkı yaptı

Galatasaray'ın Serie A ekibi Napoli'den sezon sonuna kadar kiraladığı 100 milyon Euro değerindeki Nijeryalı golcü, şu ana kadar sarı kırmızılı formayla çıktığı her maçta skora katkı verdi. Osimhen, 3 asistinin yanına 2 golünü de Kasımpaşa karşısında ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler