"Galatasaray'da oynarken Fenerbahçeli olduğumu söyledim"

Eren Tuncay
26.06.2021 - 13:22 | Son Güncellenme: 26.06.2021 - 13:29

Fenerbahçe'de Caner Erkin, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy kullandı. Erkin, "Galatasaray'da oynarken Fenerbahçeli olduğumu söyledim" dedi.

"Galatasaray'da oynarken Fenerbahçeli olduğumu söyledim"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki sol beki Caner Erkin, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy kullanmak için Ülker Stadyumu'ndaydı.

13 numaralı sandıkta oyunu kullanan Caner Erkin, açıklamalarda bulundu.

"Emek vermeye devam edeceğim"

Fenerbahçe'de emek vermeye devam edeceğini söyleyen Erkin, "Başkanımız için hayırlısı olur umarım. Uzun yıllar daha burada olur. Burada bir yazı okuyordum 'Haklıydık kazandık' diye. O dönemde ben de buradaydım. Burada oynuyordum. Emek vermeye devam edeceğim." dedi.

"Hakkımız olan şampiyonluğu aldık"

2010-2011 şampiyonluğu hakkında konuşan Erkin, "Futbolcu olarak sahanın içindeydik. Sahanın dışında yöneticilerimiz olsun, başkanımız olsun, camia olsun herkes savaştı. Aslında savaşılacak bir durumda yoktu her şey ortadaydı. Biz hakkımızla çok güzel bir şampiyonluk aldık. Alnımızın teriyle. Hiçbir problem, hiçbir sıkıntı yaşamadan. Diğer takımlar bize nasıl hırs yaptıklarını gösterdiler. Biz de ona göre mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'da oynarken Fenerbahçeli olduğumu söylüyordum"

Küçüklükten beri Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Erkin, "Ben Galatasaray’da oynarken bile Fenerbahçeli olduğumu söyledim. Daha küçükken sünnet olurken bir videom vardı. Sezon açılırken onu da paylaşacağım. Yani küçüklükten beri Fenerbahçe taraftarıyım. Diğer kulüplere karşı hiçbir şey hissetmedim. Benim için ve herkes için Fenerbahçe çok farklı." şeklinde konuştu.

Sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Daha önce basında gelecek sezon Fenerbahçe'den ayrılması beklenen oyuncular arasında ismi geçen Caner Erkin'in sarı lacivertlilerle Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler