Galatasaray'da Öztürk ve Kavukcu'nun istifaları kabul edildi! Dursun Özbek'ten erken seçim kararı...

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Galatasaray'da dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında İkinci Başkan Metin Öztürk ile yönetici Abdullah Kavukcu’nun istifaları kabul edildi. Başkan Dursun Özbek erken seçimle ilgili kararını da verdi.

Galatasaray'da Öztürk ve Kavukcu'nun istifaları kabul edildi! Dursun Özbek'ten erken seçim kararı...
Haberin Kaynağı:
Fanatik
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Galatasaray yönetimi, dün gerçekleştirdiği toplantıda, Metin Öztürk ve Abdullah Kavukcu'nun istifaları masaya yatırıldı.

İstifalar kabul edildi

Yönetim kurulu üyesi Eray Yazgan’ın istifaların kabul edilmemesi için gayret gösterdiği ancak bunun yönetimden karşılık bulmadığı ve iki ismin istifalarının işleme konduğu belirtildi.

Cibara ve Yazgan'a yeni görev

İstifa eden iki yöneticinin yerine yedek üyelerden Ozan Bingöl ile Bora Bahçetepe geçerken, Mehmet Cibara ikinci başkanlığa, Eray Yazgan da başkan yardımcılığına getirildi.

Birbirleri için ihraç talebinde bulunacaklar

Bu arada Metin Öztürk’ün Abdullah Kavukcu için, Kavukcu’nun da Öztürk için “Kesin ihraç” talebiyle Disiplin Kurulu’na başvuracağı öğrenildi. Öztürk, Kavukcu’nun kendisine fiziki saldırıda bulunup, ölmüş annesine küfür ettiğini söylemişti. Kavukcu da küfür etmiş olabileceğini ancak bir saldırının kesinlikle olmadığını dile getirdi.

Dursun Özbek'ten "devam" kararı

Öte yandan Öztürk ve Kavukcu'nun istifalarının ardından kulübün erken seçime gideceği iddiaları yönetimin de gündeme gelirken, Başkan Dursun Özbek “Göreve devam” kararı aldı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...