Galatasaray’da penaltı itirazı! Halil Umut Meler VAR ile görüştü
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Galatasaray’ın Kasımpaşa karşısında Barış Alper Yılmaz ile penaltı beklediği pozisyonda hakem Halil Umut Meler, VAR görüşmesinin ardından devam kararı verdi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trendyol Süper Lig’de Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılılar, mücadelenin ilk dakikalarında penaltı bekledi. Barış Alper Yılmaz’ın ceza sahasında yaşadığı pozisyon, maçın dikkat çeken anlarından biri oldu.
Barış Alper Yılmaz penaltı bekledi
Karşılaşmanın 14. dakikasında rakip ceza sahasında topla buluşan Barış Alper Yılmaz, yaşanan ikili mücadele sonrasında hakeme yönelerek penaltı itirazında bulundu. Galatasaraylı futbolcular, pozisyonun penaltı olarak değerlendirilmesini istedi.
Halil Umut Meler VAR ile görüştü
Pozisyonun ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler, VAR hakemleriyle iletişim kurdu. Yapılan görüşmenin ardından oyunun devam etmesine karar verildi ve Galatasaray’ın penaltı beklentisi karşılık bulmadı.

Okan Buruk'tan kritik değişiklik! Barış Alper Yılmaz...
Söz konusu pozisyon, karşılaşmanın erken bölümünde gündeme gelen önemli anlar arasında yer aldı.