Galatasaray'da Premier Lig'den transfer harekatı! 100 milyonluk yıldız...

07.09.2024 - 14:08 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 14:11

Transfer haberi: Kadrosuna takviye yapmak isteyen Galatasaray'da rota İngiltere'ye çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, Wolverhampton'ın Portekizli yıldızı için girişimlere başladı.

Galatasaray'da Premier Lig'den transfer harekatı! 100 milyonluk yıldız...

AJANSSPOR - HABER

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor. Kadrosunu yeni bir kanat oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Aslan, Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Ayrılıklar peş peşe geldi

Galatasaray'ın kanat oyuncularından Kerem Aktürkoğlu 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'ya transfer oldu. Wilfried Zaha ise Fransız ekibi Lyon'a sezon sonuna kadar kiralandı.

Listedeki yeni isim

Bunun üzerine yeni kanat arayışına başlayan Galatasaray, uzun süredir girişimlerde bulunduğu Fluminense forması giyen Jhon Arias için görüşmelere hız verdi. Buna karşın Sarı-Kırmızılılar, listesine yeni bir isim daha ekledi.

Guedes hamlesi

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Premier Lig'de Wolverhampton forması giyen 27 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Gonçalo Guedes için kulübüne kiralama teklifi yapacak.

Transferine 100 milyon Euro ödendi

Gonçalo Guedes, 2016-2017 sezonunda Benfica'dan, Paris Saint-Germain'e 30 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Guedes, buradaki performansının ardından 40 milyon Euro karşılığında bu kez Valencia'nın yolunu tuttu. Portekizli yıldız, son olarak 2022-23 sezonunda 32 milyon Euro bedelle Wolverhampton'ın kadrosuna katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler