Galatasaray'da radikal karar! Yönetim ikiye bölündü...

13.12.2021 - 09:34 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 10:35

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan namağlup lider çıkan Galatasaray'da idareciler ve teknik heyet radikal bir karara imza attı.

Galatasaray'da radikal karar! Yönetim ikiye bölündü...

Galatasaray, Süper Lig'de zirveyle puan farkını kapama hesapları yaptığı, transfer dönemi için çalışmalarına hız verdiği dönemde strateji değişikliğine gitti. Sarı kırmızılı kulüpte, Lazio maçıyla birlikte TFF ve hakemlerle ilgili sürpriz bir karar alındı.

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANIYOR 

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray’da eski başkanlar, ikinci başkanlar ve divan başkanlarının yer aldığı Yüksek İstişare Kurulu bu hafta bir daha toplanıyor. İlki 13 Ekim’de yapılan toplantının ikincisi ise çarşamba günü divan toplantısından önce Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı’nda gerçekleşecek.

G.SARAY'DA STRATEJİ DEĞİŞİYOR

Galatasaray’da strateji değişiyor. Artık hakemler ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında Başkan Burak Elmas kendisi yerine daha çok ön planda Teknik Direktör Fatih Terim’in olmasını istedi.

LAZIO MAÇI ÖNCESİ KARAR ALINDI 

UEFA Avrupa Ligi gruplarında son oynanan Lazio maçı öncesi tecrübeli teknik adamın çıkıp hakemler hakkında konuşmasının da bu nedenle yapıldığı ve artık strateji değiştirildiği öğrenildi.

AÇIKLAMALARI TERİM YAPACAK 

Galatasaray’da hakem kararları, atamalar ve cezalarla ilgili olarak bundan sonra Fatih Terim daha çok öne çıkacak, gerekli açıklamaları kendisi yapacak.

YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ 

Bu kararla beraber Terim, haksızlığa uğranıldığını düşündüğü konuları gündeme getirecek. Ancak yönetim bu kararın ardından ikiye bölünmüş durumda.

CEZA RİSKİ ENDİŞELENDİRİYOR 

Çünkü eğer Fatih Terim söz konusu konuşmalarından ceza alırsa takım çok kötü etkileniyor ve puan kaybediyor. Bu yüzden tecrübeli hocanın ceza riski ve bu konuda kurulların iyi niyetli yaklaşmadığı düşüncesi bir taraftarı da yönetimi endişelendiriyor.

Senin için hazırladığımız haberler