Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Milos Rachica! Galatasaray'da forma kapışması

Cüneyt Muharremoğlu
08.10.2022 - 13:48 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 17:23

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’nun yerini Milot Rashica alacak. Berkan Kutlu 11’e girecek, Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö ve Sergio Oliveira’dan ikisi yedek kalacak

Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Milos Rachica! Galatasaray'da forma kapışması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’de ilk 8 haftada aralarında Antalyaspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor gibi zorlu deplasmanlarda kalesini kapatmayı başaran Galatasaray’da gol yollarında yaşanan sıkıntı aşılmaya çalışılıyor. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray’da Okan Buruk hangi dünya yıldızını üzecek?
Habere Git

Okan Buruk’tan revizyon kararı

Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’den istediği verimi ayamayan teknik direktör Okan Buruk kadroda revizyona gitmeye karar verdi.  Sarı kırmızılarda bütün maçlarda forma şansı bulan ancak Kasımpaşa’ya attığı 2 gol dışında skora etki etmeyen Kerem Aktürkoğlu, sakatlığı nedeniyle antrenmana katılamadı.

Kupa maçı şans olarak görülüyor

Haftayı bay geçirecek Galatasaray, gelecek çarşamba Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor ile oynayacak. Buruk, takıma geç katılan Juan Mata, Milos Rachica, Mauro Icardi gibi isimlerin maç ritmini bulması için bu karşılaşmayı şans olarak görüyor.  

Okan Buruk, Rachica’ya forma vermek istiyor

Okun Buruk, kanatta istediği katkıyı alamadığını düşünüyor. Bu yüzden  kupa maçı sonra oynanacak Kayserispor karşılaşmasında Kerem Aktürkoğlu’nun yerine Milos Rachika’nın forma giymesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Türkiye Kupası'nda 3. tur programı belli oldu! Galatasaray...
Habere Git

Taşlar yerinde oynayacak

Kupa maçı sonra oynanacak Kayserispor karşılaşmasında Kerem Aktürkoğlu’nun yerine Milos Rachika’nın forma giymesi bekleniyor. Bu kararla Cim Bom’da taşlar yerinden oynayacak. 

Berkan Kutlu 11’e giriyor

Kerem Aktürkoğlu yerine Türk kontenjanından Berkan Kutlu’nun ilk 11’e yakın olduğu belirtiliyor. Okan Buruk’un sık sık dile getirdiği 8+3 yabancı kuralı nedeniyle sarı kırmızılar orta sahada iki yabancısından vazgeçmek zorunda kalacak. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: ”Icardi, özel hayatında iyi bir hafta geçirmedi"
Habere Git

Orta sahada büyük kapışma

Orta sahanın ortasında Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö ve Sergio Oliveira’dan  sadece birisi 11’de olacak.  Adana Demirspor maçında Torreira ve Midtsjö ilk 11’de sahaya çıkarken Oliveira sonradan oyuna girmişti.  

Rachica’nın performansı

26 yaşındaki Kosovalı Rachica, transferin son gününde Norwich City’den kiralık olarak Galatasaray’a gelmişti. Süper Lig'de Kasımpaşa’ya karşı 7 Adana Demirspor’a karşı 1 dakika sahada kalabildi. 

Senin için hazırladığımız haberler