Galatasaray'da rota yeniden oluşturuldu: Elias Jelert gelişmesi!

Cem Ergün
24.07.2024 - 14:49 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 15:04

Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Rennes forması giyen Guela Doue'den sonuç alamayınca rotasını bir kez daha Elias Jelert'e çevirdi. Detaylar.

Galatasaray'da rota yeniden oluşturuldu: Elias Jelert gelişmesi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda forvet, orta saha ve sağ bek arayışlarına başlayan Sarı-Kırmızılılar, hücum hattındaki eksikliği Michy Batshuayi ile kapattı. Aslan, şimdi gözünü sağ bek transferine çevirdi.

G.Saray'ın sağ bek arayışı

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde iki sağ bek yer alıyordu. Bu isimler Rennes'in formasını giyen Fransız Guela Doue ve Kopenhag'ın 21 yaşındaki genç yeteneği Elias Jelert'ti.

Doue'den vazgeçildi

Listenin birinci sırasında yer alan Doue'nin kulübü ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, oyuncunun ve menajerinin ardı arkası kesilmeyen talepleri neticesinde bu transferi askıya aldı.

Jelert'te yeniadım

Listenin ikinci sırasında yer alan Elias Jelert içinse Kopenhag ile görüşmeler yeniden başladı. Relevo'da yer alan habere göre; Süper Lig devi, Jelert'in transferini bitirmek için harekete geçti.

Dört gözle bekliyor

Çıkan haberde transferde sıcak saatlerin yaşandığı kaydedilirken, 21 yaşındaki genç yıldızın Galatasaray formasını giymeyi dört gözle beklediği aktarıldı.

Sözleşmesi ve piyasa değeri

Kopenhag ile 2027 yılına dek sözleşmesi bulunan Elias Jeler'in Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro seviyesinde.

Kopenhag karnesi

Kariyeri boyunca yalnızca Kopenhag'ın formasını giyen Jelert, 138 maça çıktı ve 3 gol atarken 13 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler